Ο 17χρονος γιος του Αντώνη Βλοντάκη είχε γενέθλια και όλοι λένε ότι είναι είναι ίδιοι

Ο 17χρονος γιος του Αντώνη Βλοντάκη είχε γενέθλια και όλοι λένε ότι είναι ίδιοι

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου είναι γονείς τριών παιδιών της 20χρονης Ηλέκτρας, της 19χρονης Βαλέριας και του 17χρονου Σπύρου.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας στις μακροχρόνιες σχέσεις και την κοινή πορεία του με την Κορίνα Στεργιάδου: «Με την Κορίνα το έχουμε πάει απνευστί. Γνωριστήκαμε το 2000, γίναμε ζευγάρι το 2001, έγινε ο γάμος το 2003, την επόμενη χρονιά ήρθε η Ηλέκτρα, το 2005 η Μαλένα και το 2007 ο Σπυρίδωνας».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι μεγάλος αγώνας. Θέλει να τροφοδοτείς συνέχεια τη σχέση σου. Αυτό που μας ενώνει με την Κορίνα είναι η διαφορετικότητα μας. Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον, υπάρχει συνεχώς μια έκπληξη στη σχέση μας. Θεωρώ όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ακούμε και σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Η λύση είναι ο διάλογος. Δεν πρέπει να θεωρείς τα πράγματα δεδομένα και αυτονόητα».

Ο μικρότερος γιος του πρώην πολίστα Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου είχε πρόσφατα τα γενέθλιά του. Ο Σπύρος Βλοντάκης έσβησε τα 17 κεράκια στην τούρτα του και ο πατέρας του έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram για να δώσει στον γιο τους τις πιο θερμές ευχές.

Ο Αντώνης Βλοντάκης δημοσίευσε μία selfie με τον γιο του και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Και ναι! Το αγοράκι μου έγινε ολόκληρο παλικάρι. Χρόνια πολλά λεβέντη μου. Όπως έλεγε η μαμά μου -στην ξερή πέτρα να βρίσκεις νερό! Σ’ αγαπώ».

Οι followers του Αντώνη Βλοντάκη δεν παρέλειψαν να τονίσουν πόσο του μοιάζει ο γιος του, με την Μπέττυ Μαγγίρα, μάλιστα, να γράφει χαρακτηριστικά «Να τον χαίρεσαι τον κλώνο σου».

Δείτε τον Αντώνη Βλοντάκη με τον 17χρονο γιο του: