Επέτειος γάμου για τον Χρήστο Σπανό

Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου έκλεισαν 23 χρόνια γάμου -Οι αναρτήσεις που συγκίνησαν τους followers

Ο Χρήστος Σπάνος και ο σύζυγός του Μελίνα Παιονίδου έκλεισαν 23 χρόνια γάμου και μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους τρυφερές φωτογραφίες τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2002 στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά. Οι δυο τους απέκτησαν την κόρη τους Μαρίνα τον Δεκέμβριο του 2002, η οποία ασχολείται με την μουσική.

Στις φωτογραφίες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τους βλέπουμε σε ιδιαίτερα τρυφερά στιγμιότυπα.

Δείτε τις φωτογραφίες του Χρήστου Σπανού και της Μελίνας Παιονίδου

Στη φωτογραφία που ανέβασαν και οι δύο, η Μελίνα Παιονίδου γέρνει στον ώμο του Χρήστου Σπανού, ενώ η λεζάντα που τη συνοδεύει γράφει: «Eternal love» (παντοτινή αγάπη), με τους ακολούθους τους να ενθουσιάζονται.

Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου/ Φωτογραφία: Instagram/ @christosspanos

Από την πλευρά της, η Μελίνα Παιονίδου έκανε μία ακόμα ανάρτηση με αφορμή την επέτειο, ανεβάζοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες τους.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μελίνα Παιονίδου/ Φωτογραφία: Instagram/ @melinapeonidou

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με μια μακροσκελή λεζάντα, όπoυ εκφράζει την αγάπη της για τον σύζυγό της:

«Θέλω για πάντα να ξυπνάω μαζί σου ..να γκρινιάζεις και να γκρινιάζω και να είναι όλα ήρεμα ,αγαπησιάρικα, οικεία...να θυμόμαστε τη ζωή μας σαν μια ταινία που είδαμε μόνο οι δυο μας και να μοιραζόμαστε τα ίδια γέλια, τα ίδια κλάματα, τις ίδιες ανησυχίες.. θέλω να γεράσουμε μαζί και να αγαπάμε τις ρυτίδες ο ένας του άλλου σαν να είναι οι δικές μας.. θέλω να σε κοιτάζω και να ξέρω τι χρειάζεσαι όπως ακριβώς ξέρεις πάντα εσύ τι χρειάζομαι.. θέλω να σταματήσω να μετράω τα χρόνια που φεύγουν και να ζω το τώρα με ευγνωμοσύνη και γαλήνη…θέλω να είμαστε γεροί και δυνατοί και να κοιτάζουμε τη θάλασσα μέχρι να πέσει ο ήλιος.. Χρόνια πολλά μπουλάκο μου 17.8.2002-17.8.2025».

Η χρονιά που παντρεύτηκαν, το 2002, φαίνεται πως ήταν πολύ τυχερή για τον Χρήστο Σπανό, μιας και τότε έκανε και τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης: το «Άκρως Οικογενειακόν», στον ΑΝΤ1, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός έχει δηλώσει για την σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».