Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Φωτεινή Αθερίδο στο καμαρίνι

Η glam-rock Σμαράγδα Καρύδη στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη

Στο θέατρο μικρό Παλλάς βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη προκειμένου να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Σε Βλέπω» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη, Πέγκυ Τρικαλιώτη και Βίκυ Βολιώτη, βρέθηκαν κι άλλα άτομα από την ελληνική σόουμπιζ και μετέτρεψαν την πρεμιέρα σε μία γιορτή θεάτρου. Συγκεκριμένα είδαμε και την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Ιωάννα Πηλιχού να ποζάρουν χαμογελαστές με τις πρωταγωνίστριες της παράστασης.

 Σμαράγδα Καρύδη-Βίκυ Βολιώτη-Ευδοκία Ρουμελιώτη-Πέγκυ Τρικαλιώτη-Ιωάννα Πηλιχού/ NDP Photo

Από το πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του Σμαράγδα Καρύδη αλλά και η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, όπου μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό περήφανες για τον ηθοποιό.

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Φωτεινή Αθερίδου/ NDP Photo

Η εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη

Η εμφάνιση συνδυάζει κομψότητα και έναν rock χαρακτήρα θα έλεγε κανείς, αποδεικνύοντας πως το στιλ μπορεί να είναι ταυτόχρονα θηλυκό και δυναμικό. Το μπλε σατέν φόρεμα χαρίζει κίνηση και λάμψη, ενώ το μαύρο δερμάτινο biker jacket σπάει τη ρομαντική διάθεση του υφάσματος, προσθέτοντας μια πιο «ψαγμένη» πινελιά.

Σμαράγδα Καρύδη/ NDP Photo


Από την άλλη, οι μεταλλιζέ μπλε ankle boots ολοκληρώνουν το look με παιχνιδιάρικο ύφος, δίνοντας την απαραίτητη δόση statement χωρίς να ξεφεύγουν από τη χρωματική αρμονία.