Η Σοφία Αλιμπέρτη, ανέμελη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, απολαμβάνει την ηρεμία της Αίγινας
Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα, υιοθετώντας έναν πιο ήρεμο και φυσικό τρόπο ζωής στα ελληνικά νησιά.
Για μεγάλο διάστημα, είχε ως βάση της την αγαπημένη της Πάρο, όπου ζει σε ένα σπίτι με θέα στο απέραντο γαλάζιο.
Αν και η Πάρος παραμένει για εκείνη ένας προσωπικός παράδεισος, το τελευταίο διάστημα έχει μεταφέρει τη βάση της στην Αίγινα, όπου απολαμβάνει κάθε στιγμή στο νησί του Αργοσαρωνικού. Μάλιστα, φαίνεται να έχει γίνει πια μόνιμη κάτοικος, χωρίς όμως να χάνει την επαφή με την Πάρο, την οποία επισκέπτεται συχνά.
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσω του Instagram, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που είναι και η αγαπημένη της εποχή.
Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της από την Αίγινα, η Σοφία Αλιμπέρτη μάς ξεναγεί στα όμορφα τοπία του νησιού και ποζάρει χαλαρή και φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
H Σοφία Αλιμπέρτη απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Αίγινα

«Να μην φοβάσαι την αλλαγή! Να είσαι έτοιμος για το καινούριο, να προσαρμόζεσαι! Να παραμείνεις νέος στην καρδιά», γράφει στη λεζάντα.
Δείτε την ανάρτηση:
Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γιάννη Πάριο, τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τον good job nicky -ο πρώτος ασχολείται με τη φωτογραφία και ο δεύτερος τα βήματα του πατέρα του στη μουσική.
Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: «Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social media. Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι».