Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το μαγιό δεν είναι μόνο για την παραλία -Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε σαν τοπ με cargo τζιν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ολόσωμο μαγιό σαν κορμάκι και το συνδύασε με τζιν cargo για μια βόλτα για shopping.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς δείχνει για ακόμη μια φορά πώς να δώσουμε νέα πνοή στα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας με στιλ και φαντασία. Η παρουσιάστρια έκανε μια fashion-forward εμφάνιση που αξίζει να σταθεί κανείς, καθώς αποφάσισε να φορέσει το ολόσωμο μαγιό της ως κορμάκι, ενσωματώνοντάς το έξυπνα σε ένα casual city look. Το χρωματιστό μαγιό με γεωμετρικά και pop art μοτίβα από τη συλλογή του ελληνικού brand Odyssey Ten Swimwear απέκτησε streetwear χαρακτήρα, όταν συνδυάστηκε με ψηλόμεσο cargo τζιν σε χαλαρή γραμμή και διακριτικά κοσμήματα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τα τελευταία χρόνια ακολουθεί με συνέπεια μια ισορροπία ανάμεσα στο άνετο και το κομψό, απέδειξε ότι ένα κομμάτι παραλίας μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινή γκαρνταρόμπα, δίνοντας χαρακτήρα και ενδιαφέρον ακόμα και στις πιο απλές εμφανίσεις. Η τάση του να φοράμε το μαγιό ως body δεν είναι καινούργια -έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από fashion insiders και influencers, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, και αποτελεί ένα εύκολο trick για να δημιουργήσει κανείς μία εμφάνιση που ξεχωρίζει χωρίς να δείχνει υπερβολική. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε και την Κατερίνα Καινούργιου να φορά μαγιό με φούστα!

Το τζιν παντελόνι με cargo τσέπες δίνει μια πιο relaxed διάσταση στο look, διατηρώντας τον urban χαρακτήρα και ισορροπώντας την ένταση του printed μαγιό. Τα διακριτικά κοσμήματα και η tote shopping bag ολοκληρώνουν το outfit με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο, κάνοντάς το ιδανικό για μια βόλτα στα καταστήματα ή μια καλοκαιρινή έξοδο στο κέντρο της πόλης.

Δείτε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με ολόσωμο μαγιό και τζιν cargo

Η εμφάνιση αυτή είναι μια υπενθύμιση ότι το στιλ δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι εντυπωσιακό. Αρκεί να επενδύσεις σε κομμάτια που ξεχωρίζουν και να έχεις τη διάθεση να τα φορέσεις με τρόπο δημιουργικό, όπως ακριβώς έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.