Τάμτα

Τάμτα: Η στιλάτη εμφάνιση με εκκεντρικό look, παρέα με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Η Τάμτα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένα από τα πιο τολμηρά style icons της ελληνικής σκηνής, επιλέγοντας ένα look που ισορροπεί ανάμεσα στο avant-garde και το urban cool.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Τάμτα με τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα, σε μια έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας και σίγουρα αυτό που τράβηξε την προσοχή των fashion lovers ήταν το εκκεντρικό look της τραγουδίστριας.

Στο συγκεκριμένο street style στιγμιότυπο, ξεχωρίζει το oversized μαύρο jacket με έντονο όγκο και αρχιτεκτονική γραμμή, που αγκαλιάζει το σώμα της δημιουργώντας μια σχεδόν γλυπτική σιλουέτα. Το φουσκωτό ύφασμα και οι exaggerated ώμοι δίνουν μια futuristic διάσταση, ενώ το total black στοιχείο προσθέτει ένταση και μυστήριο.

Το layering συνεχίζεται με μια maxi denim παντελόνα σε loose γραμμή, που «σπάει» την αυστηρότητα του επάνω μέρους και χαρίζει μια πιο ανεπιτήδευτη, street διάθεση. Η αντίθεση ανάμεσα στο structured jacket και το relaxed denim είναι ακριβώς αυτό που κάνει το σύνολο σύγχρονο.

Στα αξεσουάρ, η Τάμτα επέλεξε στενά μαύρα γυαλιά ηλίου, διακριτικά clips στα μαλλιά και chunky μαύρα μποτάκια με πλατφόρμα που ολοκληρώνουν το look.

Δίπλα της, ο Πάρις Κασιδόκωστας προτίμησε ένα πιο cool και athletic look, με φόρμα, φούτερ και σκουφάκι Prada.

Δείτε την εμφάνιση της Τάμτας με τον Πάρι Κασιδόκωστα:

Πάρις Κασιδόκωστας, Τάμτα/ NDP Photo Agency
Πάρις Κασιδόκωστας, Τάμτα/ NDP Photo Agency
Τάμτα/ NDP Photo Agency
Τάμτα/ NDP Photo Agency
Τάμτα/ NDP Photo Agency
Τάμτα/ NDP Photo Agency
Τάμτα/ NDP Photo Agency

Πριν από λίγο καιρό, η Τάμτα μίλησε για τη σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη και μεταξύ άλλων είπε «Έχει ο καθένας την ελευθερία του, και υπάρχει και μια αγάπη σαφέστατα. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί. Δε το νιώθω καθόλου ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια. Η αγάπη είναι πολύ μεγαλύτερη από τον έρωτα. Σίγουρα είναι και έρωτας…Το απολαμβάνω και θεωρώ πραγματικά ότι είμαι πολύ τυχερή. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά δεν είναι ούτε εκείνος».