Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο οι ηθοποιοί που τον κατηγορούν -Απών ο ίδιος

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα - εκτός απροόπτου – η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα το 2008 και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο το 2010 και το 2014.

Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατά την έναρξη της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παραστεί, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό το λόγο θα ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή στην ακροαματική διαδικασία, η οποία ούτως ή άλλως αναμένεται να κρατήσει αρκετές εβδομάδες.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, είπε χθες πως ο ηθοποιός «δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο». «Από τη στιγμή που δεν θα είναι ο Φιλιππίδης, δεν θα ξεκινήσει η δίκη, θα ζητήσω όχι αναβολή, αλλά διακοπή και αν μετά δεν μπορεί πάλι να έρθει, θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να έρθει». Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη και να απουσιάζει από αυτήν το βασικό πρόσωπο της, που είναι ο κατηγορούμενος, λέγοντας πως εάν γίνει δεκτό το αίτημα για διακοπή, θα ζητήσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην επόμενη δικάσιμο που θα οριστεί, να παραστεί στο δικαστήριο, ακόμη και εάν μετακινηθεί με αναπηρικό αμαξίδιο.

Δείτε τις φωτογραφίες με τις ηθοποιούς που έφτασαν στο δικαστήριο στο iefimerida.gr