Η νέα σύντροφος του Δημήτρη Αποστόλου

Δημήτρης Αποστόλου: Νέα σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Μάγδα Πένσου -Η βόλτα με ξανθιά παρουσία

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Αποστόλου μετά τον χωρισμό του από τη Μάγδα Πένσου.

Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε», πρόσφατα, να κάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του μια γυναικεία παρουσία. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό χέρι χέρι, ενώ όπως θα δείτε ήταν ιδιαίτερα άνετοι.

Θυμίζουμε ότι Μάγδα Πένσου και Δημήτρης Αποστόλου ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια. Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους εμφανίστηκαν το 2016 ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Λίγους μήνες μετά ήρθε και ο οριστικός χωρισμός.

«Το διαζύγιό μου ήταν πλήγμα ήταν με την έννοια ότι διαλύθηκε η οικογένεια, και το βάζω με μεγάλα γράμματα, στο τέλος της ημέρας, χωρίς ευθύνη μου. Το κυριότερο είναι ότι στερήθηκα τα παιδιά μου. Έχω δύο χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια και δύο γιους. Είναι σαν τα ζωτικά όργανα της ζωής μου», έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο σεναριογράφος.

Η βόλτα του Δημήτρη Αποστόλου στο κέντρο της Αθήνας

Τα δύσκολα ανήκουν πια στο παρελθόν και ο Δημήτρης Αποστόλου, όπως φαίνεται, έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Και οι δυο τους ήταν ντυμένοι casual. Ο Δημήτρης Αποστόλου επέλεξε ένα λινό outfit και sneakers και η σύντροφός του animal print παντελόνι με ψηλές εσπαντρίγιες.