Δείτε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν ήταν μικρό αγόρι

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου χαμογελαστοί με τα μαγιό τους -Την εποχή που ήταν ζευγάρι

Μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου μας ταξιδεύει στα 60s.

Πριν γίνει ζευγάρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1955 σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, όταν εκείνος ήταν ακόμα μαθητής στη σχολή και εκείνη ήδη είχε ήδη μια σπουδαία πορεία ήδη στο ενεργητικό της.

Εκείνη ήταν 18 χρόνια μεγαλύτερή του, κάτι που μπορεί να είχε σκανδαλίσει την συντηρητική κοινωνία της εποχής. Μάλιστα, φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Στο προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram είδαμε μια σπάνια φωτογραφία της Δέσπως Διαμαντίδου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ από την εποχή που ήταν ζευγάρι. Οι δυο τους φορούν τα μαγιό τους και είναι χαμογελαστοί στον φακό.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου χαμογελαστοί με τα μαγιό τους -Την εποχή που ήταν ζευγάρι

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε:

«On the beach: Μια σπάνια φωτογραφία με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Δέσπω Διαμαντίδου σε ξένοιαστη στιγμή στην παραλία στις αρχές της δεκαετίας του 60 όταν οι δυο τους είχαν δεσμό. Η μακροχρόνια σχέση του Παπαμιχαήλ και της Διαμαντίδου είχε ξεκινήσει από τη προηγούμενη δεκαετία και μετρούσε πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές συνεργασίες.

Θα λάμβανε ξαφνικό τέλος την σεζόν 64-65.  Οι δυο τους έπαιζαν στην «Κολόμπ» του Ανούιγ με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Πάρε τα μέτρα σου» λέγεται ότι είπε η Μελίνα στη Δέσπω. Πριν περάσουν όμως μερικοί μήνες, ο Παπαμιχαήλ έκανε πρόταση γάμου στην Αλίκη επί σκηνής. Όταν το έργο κατέβηκε και έπειτα από το γάμο Παπαμιχαήλ- Βουγιουκλάκη, η Δέσπω Διαμαντίδου έφυγε για την Αμερική. Θα έμενε για σχεδόν μια δεκαετία. Εκεί την περίμεναν σπουδαίοι ρόλοι στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Αλλά και συνεργασίες με δημιουργούς όπως ο Γούντι Άλεν. Επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μεταπολίτευση διατηρώντας καλές σχέσεις τόσο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όσο και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, συνεργάστηκε δε με τον καθένα τους στο θέατρο χωρίς ίχνος πικρίας».