Εβελίνα Νικόλιζα

Εβελίνα Νικόλιζα: «Γνώρισα έναν τύπο που ήταν πολύ ξεχασιάρης, είχε ξεχάσει να μου πει ότι είναι παντρεμένος»

Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή μέσα από το κανάλι της στο You Tube.

Η γνωστή Youtuber Εβελίνα Νικόλιζα εξήγησε στη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, τους λόγους για τους οποίους δεν παντρεύεται.

Η Εβελίνα Νικόλιζα για πρώτη φορά προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τα αισθηματικά της, με την μητέρα της να την παρακολουθεί έκπληκτη. Tα τελευταία δύο χρόνια, μετά τον χωρισμό της που είχε από τη μακρόχρονη σχέση της, έχει συναντήσει διάφορους άνδρες, ένας από τους οποίους είχε ξεχάσει να της πει πως ήταν παντρεμένος.

«Ηρθε μία περίπτωση ενός τύπου που δεν μπόρεσε να προχωρήσει γιατί ήταν πάρα πολύ ξεχασιάρης. Είχε ξεχάσει να μου πει ότι ήταν παντρεμένος. Κι ενώ μιλάμε και κανονίζουμε να βρεθούμε μια μέρα μέσα στον ύπνο μου τσεκάρω τα μηνύματα στο Instagram και μου έχει στείλει: “Καλημέρα το ξέρεις ότι είναι παντρεμένος;”. Λέω “Ποιος;”. “Ο τάδε, είμαι η γυναίκα του”. Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Το λύσαμε με την κοπέλα, γίναμε και φίλες στο Instagram. Εν τω μεταξύ κατακουκλάρα, θα σας έπεφτε το σαγόνι αν τη βλέπατε. Εκείνον τον μπλόκαρα» είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

H Εβελίνα Νικόλιζα εξηγεί στη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, γιατί δεν παντρεύεται

Η Εβελίνα Νικόλιζα στην προσπάθειά της να εξηγήσει στη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη τους λόγους για τους οποίους δεν την έχει δει ακόμα νύφη, ανέφερε μερικά περιστατικά ανθρώπων που έχει γνωρίσει μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια.

«Ας πούμε ότι εγώ στο διάστημα των δύο χρόνων που έχω χωρίσει έχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που δεν ήταν οι κατάλληλοι. Να πιάσω ένα παράδειγμα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι είναι φοροφυγάδες κλόουν γιατί κολλάνε ένσημα σε αυτό το επάγγελμα χωρίς να το δηλώνουν. Για παράδειγμα γνωρίζω κάποιον από κοντά, δείχνει ενδιαφέρον και λέω “Εβελίνα θα στείλεις εσύ”. Και μιλάμε, ζητάει και το τηλέφωνό μου, με παίρνει και τηλέφωνο και μιλάμε και υπάρχει πάρα πολύ ωραία χημεία. Μιλάμε 5-6 μέρες, μου έχει στείλει τραγούδια και έχουμε γνωριστεί από κοντά. Μπαίνω να δω αν μου έχει στείλει και συνειδητοποιώ ότι έχει κάνει unsend, έχει σβήσει όλα του τα μηνύματα και ξαφνικά βρίσκομαι να μιλάω μόνη μου. Κοιτάω και με έχει κάνει και unfriend» εξήγησε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Φωτογραφία: NDP photo agency

«Γνωρίζω έναν άνθρωπο σε μια κοινή παρέα, με προσεγγίζει, τον προσεγγίζω κι εγώ. Μιλάμε μέρες και μέρες και έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον. Κανονίζουμε να βγούμε, βγαίνουμε, περνάμε ωραία, μετά από κανένα 4ωρο μου λέει ότι πρέπει να φύγει γιατί είναι κουρασμένος και εξαφανίζεται. Μετά από δύο εβδομάδες μου στέλνει κάτι άσχετο. Και ρώτησα “τι πήγε λάθος;”. «Μου είπε δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί σου, γιατί μου φάνηκες πολύ παιδί, τόσο παιδί που ένιωσα ότι θα είναι μάταιο να κάνω κάτι μαζί σου και ένιωσα ότι μεγαλώνω και μου κάνεις trigger ότι κάνω λάθος επιλογές και ότι εσύ είσαι μία από αυτές» αναφέρει σε ένα άλλο σημείο η Εβελίνα Νικόλιζα.

Σε άλλο σημείο σημειώνει: «Κανονίζουμε με άλλη περίπτωση να βγούμε. Γνωριζόμασταν καιρό από κοινές παρέες. Κανονίσαμε να μαγειρέψουμε παρέα μια Πέμπτη. Είναι Πέμπτη 3 το μεσημέρι δεν μου έχει στείλει κάτι, αλλά το είχαμε πει την προηγούμενη μέρα. Πέμπτη βράδυ δεν μου στέλνει και δεν έρχεται κιόλας. Δεν μου εξηγεί και γιατί δεν έρχεται. Μία εβδομάδα μετά άκουσα τη δικαιολογία ότι πρήστηκε η γλώσσα της θείας του και έπρεπε να την “τρέξει”».