Η Εβελίνα Παπούλια

H Εβελίνα Παπούλια ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο -Με πολύ κοντά ξανθά μαλλιά, πριν από 22 χρόνια

Η Εβελίνα Παπούλια έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει μια κόρη, την Αφροδίτη.

Η ίδια έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη BOVARY: «Πιστεύω στις μεγάλες σχέσεις, άλλωστε κι εγώ μεγάλες σχέσεις κάνω. Νομίζω ότι μου τελείωναν όταν έφευγε ο έρωτας κι έβλεπα τον σύντροφό μου σαν συγγενή. Ο γάμος έχει ένα στοιχείο που με τρομάζει. Δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω -έχω κάνει ήδη δύο. Οταν είμαι παντρεμένη χωρίζω πιο εύκολα. Μόλις ένοιωθα ότι πνιγόμουν, χώριζα, δεν το παίδευα. Αλλά δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Είμαι κατά βάση συντροφικό άτομο».

Η ηθοποιός παντρεύτηκε το 2000 τον Γιώργο Λιάντο, όπου απέκτησαν την κόρη τους, Αφροδίτη. «Από μικρή ήξερα ότι στα 27 μου θα κάνω παιδί. Και έκανα. Είχα κάποια θέματα οπότε μου είχε συστήσει ο γυναικολόγος να το κρατήσω, γιατί αλλιώς θα δυσκολευόμουν. Στα 27 μου είχα την Αφροδίτη. Με τον μπαμπά της παντρευτήκαμε για να αποφύγουμε τα πρακτικά -μαζί κάναμε και τα βαφτίσια» έχει σημειώσει η Εβελίνα Παπούλια στην ίδια συνέντευξη.

H Εβελίνα Παπούλια ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο -Με πολύ κοντά ξανθά μαλλιά, πριν από 22 χρόνια

Δύο φωτογραφίες από τον πρώτο γάμο της Εβελίνας Παπούλιας είδαμε στον λογαριασμό του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram.

Το αρχείο του είναι πλούσιο από περιοδικά και εφημερίδες και αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της Εβελίνας Παπούλια, τις οποίες έχει σκανάρει από το περιοδικό «Τηλέραμα».

Οπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία η Εβελίνα Παπούλια είχε πολύ κοντά ξανθά μαλλιά και είχε κάνει ένα wet look στον γάμο της.