Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Βασίλης Καρράς: H κόρη του στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του [εικόνα]

Η αυτοβιογραφία του λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ταξιδευτής, με συγγραφέα τον Θάνο Κανούση, και η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο Θέατρο Άλσος.

Πολλοί στενοί φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου καλλιτέχνη έδωσαν το «παρών» και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση η κόρη του, Ειρήνη Κεσογλίδου.

Η 35χρονη μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του NDP με μαύρο σύνολο.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο παρελθόν ο καλλιτέχνης είχε μιλήσει συγκινημένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σύζυγό του, Χριστίνα αλλά και για την κόρη τους.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη

Με τη σύζυγό του ο Βασίλης Καρράς ήταν 40 χρόνια παντρεμένος «Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη» είχε πει.

Η κόρη τους, η 35χρονη σήμερα Χρυσοβαλάντω -Ειρήνη Κεσογλίδου, ήταν η αδυναμία τους και πατέρας και κόρη είχαν μια μοναδική σχέση αγάπης. Το 2019 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, με τον Βασίλη Καρρά να τη συνοδεύει συγκινημένος στην εκκλησία.

Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς μιλά με συγκλονιστικά λόγια για την κόρη του στο βιβλίο του, όπως και για τη σύζυγό του, αλλά και για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Η Ειρήνη, η κόρη μου, είναι ένα καταπληκτικό παιδί και είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Η μάνα της τη μεγάλωσε μόνη της σχεδόν και της έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια για να γίνει μια καταπληκτική γυναίκα. Το λέω αυτό, γιατί εγώ ξενυχτούσα και δεν με έβλεπε πολλές ώρες. Δεν μπορεί ο πατέρας να πει ότι βοήθησε πολύ στην ανατροφή του παιδιού του, όταν κάνει αυτή τη δουλειά. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό. Έχει όμως μια σωστή ανατροφή, ξέρει τα πράγματα από τη σωστή τους πλευρά, ξέρει τι της γίνεται, ξέρει ποια είναι και ξέρει κυρίως τι σημαίνει να είσαι κόρη του Βασίλη Καρρά».

Μέσα από τη αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», ο Βασίλης Καρράς αποχαιρέτησε και την αγαπημένη του σύζυγο γράφοντας: «Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ».