Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου: Μεταμορφώνεται σε μητέρα της Μαρίας Κάλλας για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να μεταμορφώνεται στη μητέρα της Μαρίας Κάλλας, Λίτσα Καλογεροπούλου-Κάλλας.

Τη νέα συναρπαστική μίνι σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1.

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την οποία υποδύεται η Ελένη Ράντου, την Ισπανίδα δασκάλα της, την οποία υποδύεται η Ρένια Λουιζίδου, τον βαρύτονο εραστή της, στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα, την πιανίστρια αδελφή της, που θα την υποδυθεί η Demy, και τον Γερμανό μαέστρο, που θα τον υποδυθεί ο Μάξιμος Μουμούρης. Η σειρά βασίζεται στη συλλογή πληροφοριών από το βιβλίο «Η άγνωστη Κάλλας» του ιστορικού Νικόλα Πετσάλη-Διομήδη.

Μάλιστα, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, στην οποία τη βλέπουμε να μεταμορφώνεται στη μητέρα της Μαρίας Κάλλας, Λίτσα Καλογεροπούλου-Κάλλας.

Δείτε την Ελένη Ράντου ως μητέρα της Μαρίας Κάλλας:

Η Μαρία Κάλλας και η μητέρα της είχαν μια περίπλοκη σχέση. Η ίδια μάλιστα, είχε τονίσει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ η ίδια με την εμφάνισή μου. Η μητέρα μου διάλεγε τα ρούχα που φορούσα και δεν μου επέτρεπε να κοιταχτώ στον καθρέφτη περισσότερο από πέντε λεπτά. Έπρεπε να μελετώ και όχι «να χάνω τον χρόνο μου με ανοησίες. Στην αυστηρότητά της οφείλω το γεγονός πως σήμερα, μόλις στα τριάντα τρία μου χρόνια, έχω πλατιά και βαθιά καλλιτεχνική πείρα. Από την άλλη ωστόσο, μου στέρησε τις χαρές της νιότης και τις αθώες, δροσερές, γλυκές, αναντικατάστατες απολαύσεις της».