Ελεονώρα Μελέτη μητέρα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η μαθήτρια Ελεονώρα Μελέτη το 1996 λίγο πριν τις Πανελλαδικές -Το throwback της ημέρας

Μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega είναι αρκετά δραστήρια στα social media ενώ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια δημοσίευση για να εμπνεύσει αλλά και να δώσει κουράγιο στους μαθητές που πρόκειται να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η φωτογραφία πυ δημοσίευσε είναι από το 1996, όταν ετοιμάζονταν για τις δικές της γραπτές εξετάσεις και στη λεζάντα έκανε μια εξομολόγηση.

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραφε: «Τότε κανείς δεν ήξερε ότι θα δώσω εξετάσεις. Θεωρούσαν δεδομένο ότι θα πάω εξωτερικό. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν διότι είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή κ ότι θα αποτύχω.»

«Αυτό με είχε κάνει να πιστέψω το πιο παρωχημένο σύστημα της τότε παιδείας που επιβράβευε την ικανότητα στη «παπαγαλία» κ αναδείκνυε ως καλούς μαθητές όσους είχαν 20αρια. Ήμουν μια σχεδόν κακή μαθήτρια, έγραφα καλά όμως, κ ήμουν καλή στις ξένες γλώσσες αλλά οι βαθμοί μου με χαρακτήριζαν ως ‘’κακή μαθήτρια που ποτέ δεν θα περάσει’’. Προετοιμάστηκα κρυφά για τις πανελλαδικές 1 χρόνο. Κ το έκανα κρυφά για να μη χρεωθώ την αποτυχία. Να μη πει κανείς αυτό ακριβώς που ήδη άκουγα προκαταβολικά. ‘’έδωσε κ απέτυχε’’. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δινόταν τέτοια σπουδαιότητα στις πανελλαδικές. »

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη παρακάτω