Η Έλενα Ράπτη με τζιν και σακάκι

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος αγκαλιασμένοι στη Μύκονο

Έναν χρόνο μαζί έκλεισαν χτες η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος και μοιράστηκαν για πρώτη φορά ένα κοινό στιγμιότυπο στα social media.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι που επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα και με αφορμή την επέτειο της σχέσης τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τους βλέπουμε αγκαλιασμένους στα σοκάκια του νησιού.

«Ένας χρόνος» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιάννης Μπρατάκος.

Τόσο η Έλενα Ράπτη όσο και ο Γιάννης Μπρατάκος κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και γι' αυτό είναι σπάνιες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις.

Το σχόλιο της Ελενας Ράπτη για την προσωπική της ζωή

Η Έλενα Ράπτη νωρίτερα σήμερα εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Happy Day και λίγο πριν κλείσει η σύνδεση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Μπρατάκος με αφορμή την επέτειό τους.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη» σχολίασε λιτά η Έλενα Ράπτη χωρίς να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω σε λεπτομέρειες σχετικές με την προσωπική της ζωή.

Yπενθυμίζεται ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελενας Ράπτη και του Γιάννη Μπρατάκου έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβιο στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ.