Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου: Η μικρότερη αδελφή της, Ηλέκτρα, με μαύρο φόρεμα σε μια σπάνια εμφάνιση στο Λονδίνο

Η Ηλέκτρα Νιάρχου και η Μαρία Ολυμπία έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση των κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου στο Λονδίνο.

Η Ευγενία Νιάρχου έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της μόδας και του στιλ. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και κάνει συχνά δημοσιεύσεις στον προσωπικό λογαριασμό της, όπου μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους followers της, αλλά και τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της.

Η Ευγενία Νιάρχου έχει δημιουργήσει το προσωπικό της brand κοσμημάτων, το Venyx, το όνομα του οποίου προέρχεται από το Venus (Αφροδίτη στα λατινικά) και το Onyx (τον ημιπολύτιμο λίθο όνυχα). Τα σχέδια της είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα αλλά και το πιο φουτουριστικό στιλ και φαίνεται να έχει εξελίξει ένα δικό της, προσωπικό στιλ.

Πρόσφατα, η Ευγενία Νιάρχου παρουσίασε τη συλλογή Venyx X Man Ray collection στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου εμπνεύστηκε από τον σπουδαίο σουρεαλιστή και δημιούργησε μια limited edition συλλογή 9 μοναδικών κοσμημάτων που μοιάζουν με έργα τέχνης.

@venyxworld
@venyxworld
@venyxworld
@venyxworld

Παρούσα στην παρουσίαση των κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου ήταν και η αδερφή της Ηλέκτρα, η οποία κρατά πιο χαμηλό προφίλ και κάνει πιο επιλεκτικές εμφανίσεις -μάλιστα, ακόμα και το προφίλ της στο Instagram είναι ιδιωτικό. Η Ηλέκτρα Νιάρχου επέλεξε για την περίσταση ένα απλό μαύρο φόρεμα και φωτογραφήθηκε με τη Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, η οποία επίσης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

Δείτε την Ηλέκτρα Νιάρχου να ποζάρει με τη Μαρία Ολυμπία:

@venyxworld

Η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ είναι πολύ καλή φίλη της Ευγενίας Νιάρχου και συχνά τις έχουμε δει να ποζάρουν μαζί στα social media. Η Μαρία Ολυμπία επίσης επέλεξε ένα απλό και λιτό little black dress για την παρουσίαση των κοσμημάτων της καλής της φίλης, αποδεικνύοντας ότι με ένα μαύρο φόρεμα δεν μπορεί τίποτα να πάει λάθος.