Η Σοφία Λόρεν με μαύρο φόρεμα, γάντια φυσάει κερί

Όταν ο εμβληματικός φωτογράφος Κλεισθένης απαθανάτιζε τους σταρ του Χόλιγουντ στην Ελλάδα

Πολλοί εμβληματικοί σταρ του Χόλιγουντ λάτρευαν την Ελλάδα και πέρασαν από εδώ είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Άλλωστε, ο ήλιος, η θάλασσα και τα τοπία της χώρας προσφέρονταν για γυρίσματα μεγάλων παραγωγών.

Ο φωτογράφος των διασήμων Κλεισθένης Δασκαλάκος είχε φωτογραφίσει πολλούς σταρ τόσο Έλληνες όσο και από το εξωτερικό.

Το προφίλ που είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό φωτογράφο στο Instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ που βρέθηκαν κάποτε στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τέσσερις σπάνιες φωτογραφίες εμβληματικών προσωπικοτήτων από τις βόλτες τους στην Αθήνα ή σε άλλα μέρη της χώρας μας.

Ο Μάρλον Μπράντο βρέθηκε το 1958 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη για να θαυμάσει τα αρχαία. Φορούσε κοστούμι και ένα φουλάρι στον λαιμό.

Το επόμενο κλικ είναι του Φρανκ Σινάτρα που βρέθηκε στην Αθήνα το 1962 ενώ ο Κερκ Ντάγκλας είχε μια τριήμερη παραμονή στη χώρα μας το 1964 και μίλησε σε εκδήλωση.

Η θεά Σοφία Λόρεν βρέθηκε το 1956 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας «Το παιδί και το δελφίνι». Η φωτογραφία του Κλεισθένη είναι τραβηγμένη στην Αθήνα όπου η Σοφία Λόρεν φορά ένα λευκό φόρεμα με prints και αποπνέει σέξι, μεσογειακό αέρα.