η Υρώ Λούπη με μοβ μπλούζα

Flashback: Η Υρώ Λούπη κοριτσάκι με τεράστιο φιόγκο και χαριτωμένα λακάκια

Η Μαριάννα Τουμασάτου δημοσίευσε στα stories μια παιδική φωτογραφία της Υρώς Λούπη και της έδωσε τις πιο θερμές ευχές για τα γενέθλιά της!

Γενέθλια είχε η Υρώ Λούπη. Η διάσημη ηθοποιός είναι εντελώς ακομπλεξάριστη με την ηλικία της. Η ίδια έσβησε τα 50 κεράκια στην τούρτα της, ενώ έχει τονίσει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ηλικία της.

Μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ρωτήθηκε αν τα έχει βρει με τον εαυτό της. Η ίδια λοιπόν απάντησε «Έχω βρει πράγματα, κοντεύω 50 χρονών, τον Μάρτη θα γίνω… Λέω την ηλικία μου, τα έχω ζήσει, δικά μου είναι…».

Η Υρώ Λούπη λοιπόν δέχτηκε πολλές ευχές από τους χιλιάδες followers της, αλλά και τους καλούς της φίλους.

Μια από αυτούς ήταν και η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία δημοσίευσε μια υπέροχη παιδική φωτογραφία της Υρώς, στην οποία τη βλέπουμε με μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά και το πιο γλυκό χαμόγελο.

Υρώ Λούπη παιδική φωτογραφία

Η Υρώ Λούπη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, ενώ συμμετείχε και στη σειρά «Βέρα στο Δεξί». Η ίδια διατηρεί σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Σχετικά με τον γάμο, η ίδια είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day. «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με εκπροσωπεί. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου. Ο Σωτήρης δεν μου έχει κάνει, συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Είμαι αυστηρά μονογαμική στις σχέσεις μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.