Τατιάνα Μπλάτνικ

Γενέθλια στο κρεβάτι για την Τατιάνα Μπλάτνικ -«Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη»

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Τατιάνα Μπλάτνικ και θέλησε να το μοιραστεί με μια ανάρτηση στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η ίδια δεν της αρέσει να γιορτάζει τα γενέθλιά της, αλλά το κέικ καρότου που της ετοίμασαν για τα γενέθλιά της είναι κάτι ξεχωριστό για εκείνη.

«Για όσους με ξέρουν- δεν κάνω γενέθλια… Αλλά κέικ καρότου στο κρεβάτι μια Κυριακή χωρίς ενοχές – αυτό είναι το πιο χαρούμενο των γενεθλίων για μένα! Σήμερα είναι μια υπενθύμιση για μένα του πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο πραγματικά είναι τα απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή ξεχωριστή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα μηνύματα, τις τούρτες, τα μήλα, το φρέσκο μέλι, το βραχιόλι, τα μπαλόνια, τα βίντεο και τις εξατομικευμένες playlist! Αλλά κυρίως, αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Ευχαριστώ όλους εσάς που μου θυμίσατε ότι πρέπει να γιορτάζουμε και εμείς. Να το πω; Xronia Polla σε μένα!

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη για τα απλά πράγματα και μην ξεχνάτε – ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ – γι’ αυτό, γιορτάστε! Είστε η μαγεία που περιμένετε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γενέθλια στο κρεβάτι για την Τατιάνα Μπλάτνικ -«Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη»

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, Κυριακή 27 Αυγούστου, για την Τατιάνα Μπλάτνικ καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του Νικόλαου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δωμάτιό της, όπου την βλέπουμε άβαφη στο κρεβάτι μαζί με τον σκύλο της.