Γιάννης Λάτσιος,Γιώργος Λιάγκας, Άγγελος Λάτσιος και Νατάσα Θεοδωρίδου

O Γιάννης Λάτσιος με τον γιο του, Άγγελο διασκέδασαν στη Μαρινέλλα -Μαζί τους η Θεοδωρίδου και ο Λιάγκας

Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε νυχτερινή έξοδο με τον γιο του, Άγγελο.

Στην παρέα τους ήταν η νονά του Άγγελου Λάτσιου, Νατάσα Θεοδωρίδου, και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας. Oλοι μαζί παρακολούθησαν το μοναδικό σόου της Μαρινέλλας στο Nox με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φωτογραφήθηκε με τον Άγγελο Λάτσιο, την Μαρινέλλα και τον Γιάννη Λάτσιο, στα καμαρίνια.

O Γιάννης Λάτσιος με τον γιο του, Άγγελο διασκέδασαν στη Μαρινέλλα

Παρέα με τη νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου, και τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, διασκέδασε το βράδυ της Τετάρτης ο Άγγελος Λάτσιος.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιου βρέθηκε στο Nox και απόλαυσε τη Μαρινέλλα πάνω στη σκηνή.

Φωτογραφία: NDP photo agency
 Φωτογραφία: NDP photo agency
 Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνάντησής τους στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης σημειώνοντας: «Ήμουν χθες με τους φίλους μου, την Νατάσα, το Γιάννη τον Λάτσιο, είχε φέρει και το γιο του τον Άγγελο, παρέα ήμασταν. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για την Νατάσα γιατί με την Νατάσα κάνουμε πολύ παρέα και έχω μιλήσει. Θέλω να μιλήσω με την άδεια της Ελένης, της μαμάς του γι’ αυτό το παιδί. Επειδή καθόμασταν δίπλα διπλά και ήμασταν δυο - τρεις ώρες μαζί και μιλάγαμε πάρα πολύ. Μπράβο και στους δύο γιατί είναι και στους δύο, είναι και στους γονείς αλλά είναι και στο παιδί.

Είναι παιδαράς, είναι πάρα πολύ όμορφος αλλά είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή μιλάγαμε χθες δυο - τρεις ώρες μαζί και γι’ αυτό έχει βραχνιάσει η φωνή μου, επειδή φώναζα για να ακούγομαι, έχω και μια ιωσούλα. Ένα παιδί πάρα πολύ συγκροτημένο, εξαιρετικός και χαίρομαι που τον ενέπνευσα έτσι, για να κοκορευτώ και εγώ. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κατεβαίνει τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον και κάνει μπάνιο τον χειμώνα μου λέει ''εβλεπα τα story σου, με ενέπνευσες'" και κατεβαίνει δυο, τρεις φορές και κάνει μπάνιο το χειμώνα».