Γιώργος Καραμίχος

Ο Γιώργος Καραμίχος δίνει έμπνευση για το αντρικό καλοκαιρινό ντύσιμο -Τα αξεσουάρ που θα το αναβαθμίσουν

Ο Γιώργος Καραμίχος δείχνει στους άνδρες followers του πώς μπορούν να συνδυάσουν καπέλο και φουλάρι σε μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ωστόσο ο ίδιος δεν έβλεπε πάντα την ωραία εμφάνιση ως κάτι θετικό.

«Η καλή εμφάνιση ήταν σχεδόν κάτι αρνητικό γιατί ενώ σου άνοιγε πόρτες ήταν πολύ δύσκολο να σε πάρουν στα σοβαρά. Υπήρχε ρατσισμός και από μεγαλύτερους συναδέλφους και από κριτικούς που έγραφαν ότι “είναι πολύ όμορφος για να είναι καλός ηθοποιός”. Μικρός ήμουν άσχημο παιδί. Όμορφος ήταν ο αδελφός και η αδελφή μου. Μετά τα 15-16 άρχισα να έχω αίσθηση του εαυτού μου, άρεσα αλλά όχι όσο θα ήθελα. Είχα τα θέματά μου: Ανασφάλεια, δειλία, τα οποία ως χωριάτης και βλάχος προσπαθούσα να καλύψω» είχε τονίσει ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του στο Bovary.gr.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε στο κατάστημα του brand Constasy στην Αθήνα για να δει από κοντά τη νέα ανδρική συλλογή, δίνοντας μάλιστα στους άνδρες στιλιστική έμπνευση για το καλοκαιρινό ντύσιμο.

Ο Γιώργος Καραμίχος, λοιπόν, δοκίμασε μερικά από τα κομμάτια της συλλογής και φωτογραφήθηκε με μια λευκή και άνετη μπλούζα, ένα μεταξωτό φουλάρι και ένα fisherman hat, ενώ στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός του brand τον βλέπουμε να έχει ολοκληρώσει το look με μια άνετη βερμούδα και μια ιδιαίτερη και κομψή ζώνη.

Στιλάτος, ο Γιώργος Καραμίχος δίνει έμπνευση στους άνδρες που αναζητούν τρόπους για να κάνουν το καλοκαιρινό τους ντύσιμο πιο ιδιαίτερο και να δώσουν ενδιαφέρον στα looks τους.