Μαρία Σολωμού

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου σε ένα σπάνιο κλικ με τη μητέρα του

Η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε με τον γιο της, Αλέξανδρο.

H Μαρία Σολωμού έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 19χρονο σήμερα Αλέξανδρο, από την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει, όμως έχει καταφέρει να διατηρήσει άριστες σχέσεις.

Ο Αλέξανδρος μένει μαζί με τον πατέρα του, από την ηλικία των 13 ετών, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρία Σολωμού καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ο 19χρονος Αλέξανδρος σήμερα είναι φοιτητής στη Σύρο. Αν και η Μαρία Σολωμού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της, είναι σπάνιες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τον γιο της.

Μάλιστα, ο γιος της δεν αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είναι διάσημη ηθοποιός: «Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω από μια συναυλία, γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από το Θέατρο Βράχων. Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του. Δεν το λέει, τα κρύβει» είχε η Μαρία Σολωμού.

Με αφορμή, λοιπόν, τη γιορτή της μητέρας η Μαρία Σολωμού έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου τη βλέπουμε σε μια τρυφερή στιγμή με τον γιο της, Αλέξανδρο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Αν και οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι μοιάζει με τον Μάριο Αθανασίου, πολλοί στα σχόλια λένε ότι μοιάζει και στην ίδια.

Δείτε τον γιο της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου:

Στο παρελθόν η Μαρία Σολωμού είχε κάνει ξανά αναρτήσεις με τον γιο της, Αλέξανδρο, στο Instagram.

@mariasolomou_official
@mariasolomou_official
@mariasolomou_official