Ο Πασχάλης Τσαρούχας

Ο 16χρονος γιος του Πασχάλη Τσαρούχα μοιάζει πολύ στον πατέρα του -Εχουν ίδιο ύψος

O Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στο θέατρο.

Και μπορεί να χώρισαν τελικά, όμως μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον 16χρονο σήμερα Αχιλλέα, που είναι μεγάλη αδυναμία και των δύο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει αποκτήσει επίσης μία κόρη, από τη σχέση του με τη Νατάσσα Παπαγιάννη, η οποία είναι 6 ετών. Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν», πώς αντέδρασε ο γιος του στον ερχομό της ετεροθαλούς αδερφής του, ο ηθοποιός απάντησε «”Α! Τέλεια!”, είπε, γιατί ο Αχιλλέας θέλει να έχει συγγενείς παντού, του αρέσει, ήταν ο καημός του, από τότε που ήμασταν με τη Θεοφάνια, ότι ήθελε αδελφάκια. […] Είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, έχουν το ίδιο αίμα, έχουν τα ίδια δικαιώματα, έχω τις ίδιες υποχρεώσεις».

Πλέον, ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα είναι 16 ετών και μοιάζει πολύ στον πατέρα του. Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί τη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ. Ο Αχιλλέας έχει ψηλώσει πολύ και σχεδόν έχει φτάσει τον πατέρα του σε ύψος.

Δείτε τον γιο του Πασχάλη Τσαρούχα:

NDP Photo Agency

«Με τον γιο μου παίζουμε μαζί μπάσκετ και η σχέση μας είναι καλή. Είναι ένα παιδί τρυφερό με πάρα πολλές ευαισθησίες, πολλές δεξιότητες οπότε μια χαρά θα του πάνε τα πράγματα» είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.