Η Γκουίνεθ Πάλτροου με φόρεμα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφίζεται με τον πρώην σύζυγό της -Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν, και ενθουσίασε τους φαν της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο αλληλεπιδρά με τους θαυμαστές της.

Δημοσιεύει φωτογραφίες από τα projects και την καθημερινότητά της, αυτή τη φορά όμως η φωτογραφία που είδαν οι followers της ενθουσίασε όσο καμία άλλη.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφίζεται με τον πρώην σύζυγό της -Οι ευχές για τα γενέθλιά του

H Γκουίνεθ Πάλτροου και o frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν απέκτησαν δύο παιδιά, την 18χρονη Apple και τον 16χρονο Moses.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει δημοσιεύσεις με τα παιδιά τους αλλά και σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του ενός και του άλλου.

Αυτή τη φορά η Γκουίνεθ Πάλτροου προσχώρησε σε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν τη χαρά να τη δουν ξανά μαζί με τον Κρις Μάρτιν.

Συγκεκριμένα ποζάρει με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της και οι δύο τους κοιτάζουν την κάμερα χαμογελαστοί.

Αφορμή για αυτή τη φωτογραφία στάθηκαν τα γενέθλια του star και στη λεζάντα η Γκουίνεθ Πάλτροου έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό πατέρα και φίλο. Σε αγαπάμε!»