Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ

H τρυφερή δήλωση του Βενσάν Κασέλ για την πρώην σύζυγό του, Μόνικα Μπελούτσι

Δεκατρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ παραμένουν εξαιρετικά κοντά με μία πρόσφατη δήλωση του ηθοποιού, να επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Η δήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών το οποίο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο Βενσάν Κασέλ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Παράλληλες Ιστορίες» του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί, έκλεψε τις εντυπώσεις στην Κρουαζέτ. Στην προβολή της ταινίας, ο ηθοποιός έφτασε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Νάρα Μπαπτίστα και για την περίσταση, επέλεξε ένα δίχρωμο κοστούμι Prada, ενώ η σύντροφός του έλαμπε μέσα σε ένα μαύρο βελούδινο στράπλες φόρεμα του οίκου Schiaparelli.

Φωτογραφία: AP Photo
Ο Βενσάν Κασέλ με τη Νάρα Μπαπτίστα/Φωτογραφία: AP Photo

Ο ηθοποιός είναι πλέον πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Καετάνο, που απέκτησε με τη νυν σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα, της Αμαζονί, από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Τίνα Κουνακέι, και της Ντέβα και της Λεονί, από τον γάμο του με τη Μόνικα Μπελούτσι. Αν και ο Βενσάν Κασέλ και η Ιταλίδα σταρ έχουν χωρίσει από το 2013, διατηρούν μια πολύ στενή σχέση για το καλό των παιδιών τους.

Το τρυφερό μήνυμα του Βενσάν Κασέλ στη Μόνικα Μπελούτσι

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Φεστιβάλ, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να κάνει μια δημόσια αναφορά στην πρώην σύζυγό του. Σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «France 3 Côte d’Azur», η οποία δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο ηθοποιός ρωτήθηκε το εξής: «Ποια γυναίκα συμβολίζει καλύτερα το Φεστιβάλ των Καννών;» Χωρίς δεύτερη σκέψη, εκείνος απάντησε: «Η Μόνικα Μπελούτσι, χωρίς καμία αμφιβολία! Στην εποχή μας, πιστεύω ότι είναι εκείνη που ενσάρκωσε με τον καλύτερο τρόπο τον κινηματογράφο».

Φανερά περήφανος για τη μητέρα των κοριτσιών του, συνέχισε να της πλέκει το εγκώμιο με μεγάλο ενθουσιασμό: «Όταν σκέφτομαι το Φεστιβάλ των Καννών, βλέπω τη Μόνικα. Μάλιστα, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν ένα από αυτά τα πρωινά, μας παρουσιάσουν ένα φεστιβάλ με τη Μόνικα στην επίσημη αφίσα του!».

Όπως τόνισε με τρυφερότητα, η Μόνικα Μπελούτσι είναι «η ζωντανή ενσάρκωση της έβδομης τέχνης στην πιο όμορφη εκδοχή της». Μια πραγματικά υπέροχη δήλωση.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως η Μόνικα Μπελούτσι γνωρίζει το Φεστιβάλ των Καννών όσο λίγες. Έχει διατελέσει οικοδέσποινα δύο φορές, το 2003 και το 2017, ενώ το 2006 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής, υπό την προεδρία του γνωστού κινέζου σκηνοθέτη Γουόνγκ Καρ Γουάι.