Το απρόσμενο dress code των παρανύμφων στον γάμο της Στέλα Μπαντέρας -Η Ντακότα Τζόνσον και οι υπόλοιπες ντύθηκαν όλες στα μαύρα
Η Στέλλα Μπαντέρας παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα σε έναν γάμο όπου διατηρήθηκε η απόλυτη μυστικότητα και με ένα ιδιαίτερο dresscode για τις παράνυφες.
Η 29χρονη Στέλα Μπαντέρας παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου τον αγαπημένο της Alex Gruszynski σε μία τελετή που παρέμεινε αυστηρά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα τεράστιο οινοποιείο στο Βαγιοδολίδ της Ισπανίας.
Ο γάμος ενός παιδικού έρωτα
Συγκεκριμένα, η ιστορία αγάπης του ζευγαριού κρατάει ήδη από το νηπιαγωγείο και μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας και παρέας αποφάσισε να παντρευτεί. Στον γάμο παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι φίλοι και μέλη από τις οικογένειές τους για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί το ευχάριστο αυτό γεγονός.
Να αναφέρουμε επίσης, ότι η τελετή έγινε με τέτοια μυστικότητα με το ζευγάρι να εφαρμόζει μία αυστηρή πολιτική απαγόρευσης τηλεφώνων για τους καλεσμένους και να υποχρεώνει το προσωπικό να υπογράφει συμφωνίες εμπιστευτικότητας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπάρχει ακόμη καμία ξεκάθαρη εικόνα από τον γάμο τους, πέρα από εκείνες που δημοσίευσε το ισπανικό ¡Hola!.
Η μοναδική φωτογραφία που διέρρευσε
Ωστόσο, διέρρευσε μία σέφλι ενός ζευγαριού που παρευρισκόταν στον γάμο, όπου πίσω διακρίνεται η Ντακότα Τζόνσον συνοδευόμενη από τον φίλο και συνάδελφό της Μπλέικ Λι. Απ’ όσο μπορούμε να διακρίνουμε, η ηθοποιός και ετεροθαλής αδερφή της νύφης φόρεσε ένα μαύρο δαντελωτό φόρεμα με halterneck, ενώ το μαλλί της είναι πιασμένο πίσω και πάνω με ρις χαρακτηριστικές της αφέλειες να πέφτουν στο μέτωπό της.

Η Ντακότα Τζόνσον και οι παράνυφες στα μαύρα
Όπως αναφέραμε, επρόκειτο για μία πολύ ιδιωτική τελετή με λίγες φωτογραφίες διαθέσιμες στο κοινό. Ωστόσο, βρήκαμε άλλη μία φωτογραφία όπου οι συγγενείς του ζευγαριού ποζάρουν στον φακό και έτσι εντοπίσαμε και την Ντακότα Τζόνσον η οποία φαίνεται πιο καθαρά.
Μία νύφη με γοτθικό αέρα
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Hola.com, η Στέλα Μπαντέρας αγαπάει το γοτθικό στιλ και την αισθητική του και απ' ό,τι φαίνεται το υιοθέτησε και στον γάμο της με την εμφάνισή της αλλά και εκείνες των παρανύφων. Το ίδιο φαίνεται και στην μαύρη ανθοδέσμη της νύφης και στα σκούρα μπορντό λουλούδια που κρατούν οι καλεσμένο. Γενικότερα, πάντρεψε την ισπανική παράδοση με το γοτθικό στιλ και κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το νυφικό της φτιαγμένο από λευκή δαντέλα, με ντεκολτέ τύπου Bardot που αποκαλύπτει τους ώμους, την μεταμόρφωσε σε αυτό που ονειρευόταν, μία πριγκίπισσα παραμυθιού. Το συνδύασε με ένα όμορφο πέπλο τριών μέτρων το οποίο ήταν κι εκείνο από δαντέλα (μία ιδιαίτερη αναφορά στην Ισπανία και τις μαντίλες) και κάλυπτε τα μαλλιά της τα οποία ήταν χαλαρά κάτω και όχι πιασμένα.
Τα καστανόξανθα μαλλιά της δημιουργούν ένα όμορφο κοντράστ με την κατάλευκη επιδερμίδα της, που δείχνει σχεδόν άβαφη. Τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τόσο ελαφριά και διάφανα, ώστε αφήνουν να φανούν οι φυσικές της φακίδες. Για να τονιστεί το βλέμμα, οι βλεφαρίδες της έχουν διαμορφωθεί σε εφέ «ματιών κούκλας», μια τάση που γνωρίζει τεράστια άνοδο τον τελευταίο καιρό. Στα ζυγωματικά έχει εφαρμοστεί ένα απαλό ροδακινί ρουζ, το οποίο συνδυάζεται με τα χείλη της σε πορτοκαλί-nude απόχρωση, ένα κραγιόν απόλυτα επίκαιρο και εξίσου δημοφιλές όσο και το στιλ των βλεφαρίδων.
Η στιγμή που ο Αντόνιο Μπαντέρας τσουγκρίζει με τον Τύπο
Κάποια στιγμή, ο Αντόνιο Μπαντέρας ντυμένος με ένα κομψό σμόκιν σήκωσε το ποτήρι του ψηλά στους φωτορεπόρτερ οι οποίοι κατάφεραν να απαθανατίσουν την μοναδική στιγμή από τον γάμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ισπανός ηθοποιός και η Μελάνι Γκρίφιθ απέκτησαν τη Στέλλα το 1996, τη χρονιά που παντρεύτηκαν, ενώ χώρισαν το 2014 όπου το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε έναν χρόνο αργότερα.
Η Μελάνι Γκρίφθ ωστόσο, υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ντον Τζόνσον, με τον οποίο απέκτησε την 36χρονη Ντακότα Τζόνσον, ενώ ακόμη έχει και τον 40χρονο Αλεξάντερ Μπάουερ, από τον πρώην σύζυγό της Στίβεν Μπάουερ. Βέβαια, παρά τον χωρισμό τους, ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μελάνι έχουν παραμείνει κοντά όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση των αρραβώνων μέσω Instagram
Η Στέλα Μπαντέρας ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Alex Gruszynski τον Αύγουστο του 2024 μέσα από μία δημοσίευση όπου φαίνεται το χέρι της με ένα μονόπετρο και στο φόντο ο σύζυγός της που χαμογελάει, ενώ στην λεζάντα γράφει: «Έχω την ευκαιρία να είμαι μαζί με το αγαπημένο μου άτομο στην γη για πάντα!!».

