Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ο γιος της, Τζέιμς Ουίλκι, σε σπάνια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη
Ο 23χρονος γιος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ φωτογραφήθηκε να δείχνει τους δικέφαλούς του έξω από πολυτελές γυμναστήριο της Νέας Υόρκης, βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν να ετοιμάζεται για καριέρα μοντέλου.
Ο Τζέιμς Ουίλκι Μπρόντερικ φωτογραφήθηκε να αποχωρεί από το αποκλειστικό γυμναστήριο και σπα S10 Training and Recovery, στη γειτονιά West Village της Νέας Υόρκης. Φορώντας Apple AirPods, ο νεαρός ηθοποιός είχε επιλέξει λευκή αμάνικη μπλούζα με το λογότυπο S10, μαύρο σορτς και ασορτί ψηλά All Star.
Η έξοδός του έρχεται εν μέσω πρόσφατων φημών ότι ο Μπρόντερικ επιχειρεί να γίνει το επόμενο nepo baby που στρέφεται στο μόντελινγκ, αφού τον Ιούνιο είχε αναρτήσει στο Instagram ένα αισθησιακό φωτογραφικό σετ. Ο ίδιος όμως έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια, δηλώνοντας μέσω Instagram Story ότι δεν στρέφεται «σε καμία περίπτωση σε καριέρα μοντέλου».
Η εμφάνιση του γιου της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Νέα Υόρκη
Την ίδια θέση επανέλαβε και στα σχόλια κάτω από πρόσφατη ανάρτηση του πρακτορείου Backgrid, γράφοντας «Δεν προσπαθώ να γίνω μοντέλο, χαχα!».
Ο νεαρός είχε μοιραστεί ένα «τέλειο», όπως το χαρακτήρισε, φωτογραφικό σετ την 1η Ιουνίου, το οποίο πραγματοποίησε με τον πολυδιάστατο καλλιτέχνη Μπραντ Ουόλς Αμπντάλα, για το επερχόμενο βιβλίο του με τίτλο FELLA: Images of Men.
Ο απόφοιτος του Brown University επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στο Donegal της Ιρλανδίας, παρέα με τους φίλους του Τζέρεμι Ραμπίνοβιτς και Τζακ Νόβεκ Χολμς. Η εκδρομή ήρθε σε κατάλληλη στιγμή, καθώς ο Μπρόντερικ είχε μόλις υποδυθεί έναν Ιρλανδό με το όνομα Τζο στο έργο του θιάσου GoodBadGroup This Lime Tree Bower, μια παράσταση εκτός Broadway με σκηνικό μπαρ στο Δουβλίνο, η οποία ανέβηκε από τις 16 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου στο Quick Eternity, στο κάτω Μανχάταν.
Η 61χρονη διάσημη μητέρα του αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι ένιωσε «ανόητη» επειδή δεν έφερε πίσω μαζί της καθόλου ψωμί από το φούρνο John McCambridge στο Δουβλίνο. Η Πάρκερ ανακοίνωσε περήφανα ότι έφτιαξε το πρώτο της καρβέλι ιρλανδικού ψωμιού σόδας, το οποίο σερβίρισε με ιρλανδικό βούτυρο αγελάδων ελεύθερης βοσκής, της μάρκας Kerrygold, συνοδεία της «κλασικής ιρλανδικής σούπας λαχανικών» της.
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι παντρεμένοι εδώ και 29 χρόνια και έχουν επίσης δύο δίδυμες κόρες, τη 17χρονη Ταμπίθα Χοτζ Μπρόντερικ και τη Λορέτα Έλγουελ Μπρόντερικ. Η ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει πως η ίδια και ο σύζυγός της δεν σκοπεύουν να χρηματοδοτούν τη ζωή των τριών παιδιών τους από την περιουσία τους, που υπολογίζεται συνολικά σε 245 εκατομμύρια δολάρια.
«Θέλεις να ασχολούνται με πράγματα που τους ενθουσιάζουν, τους προκαλούν, είναι δύσκολα αλλά και ικανοποιητικά», είχε εξηγήσει η Πάρκερ πέρυσι στο E! News.
«Και θέλουμε να μπορούν, τελικά, να φροντίζουν τον εαυτό τους, να στηρίζονται μόνοι τους, συναισθηματικά, οικονομικά, και να μπορούν να είναι στον κόσμο αξιόπιστοι άνθρωποι, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Έτσι μιλάμε γι’ αυτό το θέμα της εργασίας», πρόσθεσε.
Η βραβευμένη με δύο Emmy ηθοποιός δήλωσε πως είναι «περίεργη να δει τι θα κάνουν τελικά» τα παιδιά της, ελπίζοντας ότι θα νιώθουν πως «έχουν επιλογές και ότι δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος».
Η Πάρκερ αναμένεται να επιστρέψει στον μαγικό ρόλο της Σάρα Σάντερσον στην τρίτη ταινία της σειράς Hocus Pocus, σε σκηνοθεσία της Ανν Φλέτσερ, μαζί με τη Μπέτ Μίντλερ και την Κάθι Ναχίμι.