Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα

Γωγώ Μαστροκώστα: H τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της, Τραϊανού Δέλλα

Tα γενέθλιά του είχε στις 31 Ιανουαρίου ο σύζυγος της Γωγώς Μαστροκώστα, Τραϊανός Δέλλας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ευχήθηκε με ένα τρυφερό τρόπο στον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, για τα γενέθλια του. «Xρόνια πολλά» έγραψε εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της και δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρουν στον φακό αγκαλιά.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και επισφραγίστηκε δυο χρόνια αργότερα με τον γάμο τους, αλλά και τη γέννηση της κόρης τους, Βικτώριας.

Γωγώ Μαστροκώστα: H τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της, Τραϊανού Δέλλα

Με αφορμή τα γενέθλια του Τραϊανού Δέλλα, η Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, θέλοντας να στείλει τις ευχές της, αλλά και να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον αγαπημένο της.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός» παραδέχτηκε η Γωγώ Μαστροκώστα σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή Dot και εξήγησε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δεν της έκανε πρόταση γάμου, μέχρι που η ίδια… εμμέσως τον απείλησε. Με ποιον τρόπο; Του δήλωσε ότι όταν θα ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, θα έπαιρνε το επίθετό της. «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου. Του είπα ότι η κόρη μας θα λεγόταν Βικτώρια Μαστροκώστα και μετά από λίγο μου έδωσε το δαχτυλίδι», εξομολογήθηκε η ίδια.

Δείτε το βίντεο από το 2020: