Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας

H Άννα Βίσση ντυμένη νύφη, στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα

Μια φωτογραφία από το γάμο της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσιεύθηκε στα social media.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί έφτιαξαν δεκάδες τραγούδια, ύμνους, που έχουν σημαδέψει την καριέρα τους αλλά και μια ολόκληρη γενιά.

Απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει το δικό της brand Wknd Nation και διατηρεί έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram όπου αναρτά τις στιλάτες εμφανίσεις της.

H Άννα Βίσση ντυμένη νύφη, στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας μιας και μια φωτογραφία από τον γάμο τους δημοσιεύθηκε στο Instagram και ενθουσίασε τον διαδικτυακό κόσμο.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το προφίλ του Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, στο οποίο υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα του παρελθόντος σπουδαίων προσωπικοτήτων.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 1983 και μάλιστα λίγους μήνες μετά το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, τη Σοφία Καρβέλα. Στη φωτογραφία η Άννα Βίσση είναι κομψή, ντυμένη στα λευκά και με λουλούδια στα μαλλιά της αλλά και ο Νίκος Καρβέλας εντυπωσιάζει. Φορά λευκό κοστούμι και στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.