Αθηνά Οικονομάκου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

H Αθηνά Οικονομάκου με τη μητέρα της και τον σύζυγό της στην θεατρική της πρεμιέρα

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι έπειτα από χρόνια αποχής.

H ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Μουτσινά.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από οκτώ χρόνια αποχής και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος και η μητέρα της, Γεωργία Οικονομάκου.

Οι τρεις τους, μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης, φωτογραφήθηκαν μαζί.

H Αθηνά Οικονομάκου με τη μητέρα της και τον σύζυγό της στην θεατρική της πρεμιέρα

«Προέκυψε η πρόταση για την Τρελή του Σαγιό στο Παλλάς και ερωτεύτηκα. Ο επικεφαλής μας, ο Πέτρος Ζούλιας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός σκηνοθέτης, άγγιξε την ψυχή μου και είπα το ναι. Μπήκα τόσο θερμά και δυναμικά και με τόσο καλή διάθεση στο έργο. Ο ρόλος της Ίρμας είναι υπέροχος. Έχει έναν καταπληκτικό μονόλογο, έχω ξετρελαθεί» σημείωσε η Αθηνά Οικονομάκου για το έργο όταν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο σύζυγος και η μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου απόλαυσαν την ηθοποιό στη σκηνή από τις πρώτες θέσεις και ένιωσαν περήφανος για εκείνη.

H Αθηνά Οικονομάκου με τη μητέρα της στην θεατρική της πρεμιέρα

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που, θα ενσαρκώσει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

H Αθηνά Οικονομάκου με τη μητέρα της στην θεατρική της πρεμιέρα