Φωτογραφία: Instagram/@gogomastro

H Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει με την 15χρονη κόρη της, Βικτώρια -Δείτε πόσο μοιάζουν

H Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αν και έχει δημοσιεύσει ξανά στο παρελθόν φωτογραφίες με την κόρη της, Βικτώρια, ποτέ δεν έχει δείξει το πρόσωπό της. Τώρα, με ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο βίντεο έδειξε το πρόσωπό της και εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι το πόσο όμορφη είναι.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ολοφάνερα η Γωγώ Μαστορκώστα με την κόρη της, Βικτώρια Δέλλα.

Η Βικτώρια είναι 15 ετών, ψηλή, με καστανά μαλλιά και όπως φαίνεται έχει πάρει τα μάτια της μητέρα της όπως και τη γοητεία της.

Μητέρα και κόρη στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media έκαναν lip-singing και χόρεψαν στον ρυθμό της Μαράια Κάρεϊ και το ευχαριστήκαν.

H κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα, Βικτώρια Δέλλα

Αυτό το βίντεο φυσικά αποτέλεσε έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς είναι η πρώτη φορά που δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπο της κόρης της, Βικτωρίας.

H Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν 16 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 15χρονη Βικτώρια. Το ζεύγος διατηρεί πάντα χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, είχαν περιορίσει και τις δημοσιεύσεις τους στα social media, με τη Γωγώ Μαστροκώστα να «επιστρέφει» στο Instagram μετά από 14 μήνες, με μια καλοκαιρινή φωτογραφία,.