Χάιντι Κλουμ

H Χάιντι Κλουμ ποζάρει σαν άγγελος της Victoria's Secret -Έβαλε λευκά φτερά μετά από 14 χρόνια

H Χάιντι Κλουμ έκανε μία αποκαλυπτική φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού και υπενθύμισε σε όλους πως ήταν «αγγελάκι» της Victoria's Secret. 

Η 50χρονη Χάιντι Κλουμ φόρεσε λευκά φτερά και μαγιό για τις ανάγκες του γερμανικού περιοδικού «Glamour» και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η τελευταία φορά που περπάτησε το διάσημο μοντέλο στην πασαρέλα της «Victoria Secret» ήταν το 2010. Έτσι μετά από 14 χρόνια, η Χάιντι Κλουμ έβαλε πάλι τα λευκά φτερά των αγγέλων και σημείωσε με ενθουσιασμό πώς της κάνουν ακόμα στα 50 της.

H Χάιντι Κλουμ ποζάρει σαν άγγελος της Victoria's Secret

H Χάιντι Κλουμ φόρεσε και πάλι τα φτερά της και έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού «Glamour» στη Γερμανία, ποζάροντας σαν άγγελος της Victoria's Secret.

«Αυτά είναι τα 50» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η Χάιντι Κλουμ αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την παγκόσμια σκηνή του μόντελινγκ. Κοιτάζοντας κανείς το μοντέλο δύσκολα πιστεύει ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Εξώφυλλα σε αμέτρητα περιοδικά, συμμετοχές στα πιο λαμπερά catwalks της Victoria’s Secret για 13 χρόνια, καριέρα στην τηλεόραση και την μουσική και πολλά ακόμα, συνθέτουν το προφίλ μια μοντέρνας γυναίκας, αεικίνητης και δημιουργικής, που δεν εφησυχάζεται στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Απόλυτα σέξι και καλλίγραμμη, το σούπερ μόντελ από τη Γερμανία που μετρά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και συνεργασίες με τα διασημότερα brands στον κόσμο -μάλιστα, η κόρη της Λένι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρα της - φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Glamour» της Γερμανίας και απέδειξε ότι άνετα θα μπορούσε να περπατήσει ξανά στην πασαρέλα της «Victoria Secret» με τα φτερά των αγγέλων.

Μια ματιά στο λογαριασμό της Χάιντι Κλουμ στο Instagram αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι το supermodel από τη Γερμανία λατρεύει τις σέξι και τολμηρές φωτογραφίες. Ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια στο People υπάρχει ένας απλός λόγος πίσω από τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της. «Είμαι πολύ άνετα γυμνή» διευκρίνισε η ίδια.