Η Μισέλ Φάιφερ

H Mισέλ Φάιφερ έκοψε τα μαλλιά της -To στιλάτο καρέ που κολακεύει τις γυναίκες άνω των 60

Η Μισέλ Φάιφερ έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ενέδωσε σε ένα στιλάτο καρέ, το οποίο κολακεύει όλες τις γυναίκες και χαρίζει φινέτσα σε κάθε πρόσωπο.

Η Μισέλ Φάιφερ αποκάλυψε το νέο της hair look στο Instagram, όπου την βλέπουμε ενθουσιασμένη και ανανεωμένη με τη νέα της εμφάνιση. Δίπλα της είναι ο διάσημος κομμωτής Κρις ΜακΜίλαν, ο οποίος είναι προσωπικός hairstylist της Τζένιφερ Ανιστον εδώ και πολλά χρόνια και είναι αυτός που της έκανε το περίφημο κούρεμα της Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια».

Η Μισέλ Φαίφερ έκανε καρέ τα μαλλιά της τα οποία είναι στο ύψος των ώμων της. Ο διάσημος hair expert Κρις ΜακΜίλαν δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram σημειώνοντας για το κούρεμα που έκανε στην διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ: «Μερικές φορές ένα απλό καρέ στο ύψος των ώμων είναι το κόλπο. Πάντα μου αρέσει να χρησιμοποιώ το σώμα και το σχήμα του προσώπου για να κρίνω το μήκος του καρέ. Μερικές φορές η απλότητα κάνει τεράστια διαφορά».

H Mισέλ Φάιφερ έκοψε τα μαλλιά της -To στιλάτο καρέ που κολακεύει τις γυναίκες άνω των 60

Η Μισέλ Φάιφερ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και το καρέ που έκανε «κόβει» χρόνια από τις γυναίκες άνω των 60.

Ένα από τα θετικά του συγκεκριμένου κουρέματος είναι ότι δεν θέλει ιδιαίτερη συντήρηση και δεν φαίνεται άσχημο όταν το μαλλί αρχίζει να μακραίνει.