Γυναίκα με ξανθά μαλλιά

Rogue Blonde: H νέα τάση στα μαλλιά που έρχεται από τα 90s -Το ξανθό που επιλέγουν και οι μελαχρινές

Η Μπέλα Χαντίντ υιοθέτησε μία από τις επικρατέστερες τάσεις στα μαλλιά, το Rogue Blonde.

To νέο hair look της με άρωμα από τα 90s, ενθουσίασε τους 35.4 εκατομμύρια followers της: πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες με τις δύο μπροστινές τούφες των μαλλιών της σε έναν τόνο που διέφερε από αυτόν που είχαν τα υπόλοιπα μαλλιά της (σε γλυκό καστανό τόνο).

Αυτό το είδος ξανθού έχει κάνει την εμφάνισή του στον beauty κόσμο μόλις τους τελευταίους μήνες, αλλά έχει καταφέρει να επικρατήσει και να γίνει viral στα social media και το Tik Tok.

Το Rogue Blonde, το επιλέγουν και οι μελαχρινές που θέλουν να πειραματιστούν με το ξανθό στα μαλλιά τους, χωρίς να προβούν σε κάποια ριζική αλλαγή στο χρώμα τους.

Δείτε την Μπέλα Χαντίντ:

Οι ξανθές ανταύγειες που πλαισιώνουν το μπροστινό μέρος του προσώπου έχουν πάρει το όνομα «Rogue blonde» και έχουν κάνει δυνατή επιστροφή από τα 90s.

Απ΄ ότι φαίνεται η νοσταλγία των λαμπερών 90s δεν θα σταματήσει ποτέ στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.  

Η νέα hot τάση στα μαλλιά πήρε το όνομά της από την superhero της ταινίας «X-Men» Rogue, της οποίας το χτένισμα-υπογραφή είναι ένα εκθαμβωτικό ξάνοιγμα στις μπροστινές τούφες.

Οι διάσημες που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση Rogue Blonde είναι η Μπιγιονσέ, η Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιαν, η Μιράντα Κερ και η Ντούα Λίπα.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Κάιλι Τζένερ

Μπιγιονσέ

Ντούα Λίπα

AP images

Μιράντα Κερ

H μεγαλύτερη σταρ του Tik Tok Charli D'Amelio με 100.9 εκατομμύρια followers υιοθέτησε την τάση τον Οκτώβριο, αλλά με ροζ ανταύγειες.

Δείτε το πρόσφατο βίντεο: