Η Τζένιφερ Ανιστον

H Tζένιφερ Ανιστον δεν έχει να κρύψει τίποτα και ποζάρει στο τελευταίο τεύχος του «Allure» πιο σέξι από ποτέ

Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού «Allure» και δηλώνει για πρώτη φορά πως δεν έχει να κρύψει τίποτα.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου για πρώτη φορά εξομολογείται τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω» λέει η Τζένιφερ Ανιστον πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στο περιοδικό «Αllure». Με πολύ μακριά μαλλιά, η διάσημη ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη στον φακό της Τζόι Γκρόσμαν και αποθεώνεται από τους θαυμαστές της για το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και για όσα αποκαλύπτει στο περιοδικό.

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από τότε που ήμουν στα 20 και στα 30 μου, ή ακόμα και στα 40 μου. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στον εαυτό μας. Θα γίνεις 65 ετών μια μέρα και θα σκεφτείς, φαινόμουνα τέλεια στα 53 μου» τονίζει η Τζένιφερ Ανιστον, όπου εύχεται να ήταν λίγο πιο καλή με τον εαυτό της όταν ήταν νεότερη.

Οσο για την προσπάθειά της να μείνει έγκυος, η Τζένιφερ Ανιστον ξεκαθαρίζει πως δεν επέλεξε την καριέρα της έναντι της οικογένειας και αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ. «Ήταν ένα απόλυτο ψέμα. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί».

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα. Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι» συμπλήρωσε η Τζένιφερ Ανιστον στο περιοδικό.

Στα 53 της, η Τζένιφερ Ανιστον νιώθει καλύτερα από ποτέ και σημειώνει στο περιοδικό: «Θα έλεγα ότι όταν ήμουν στα τέλη των 30, στα 40 μου χρόνια περίπου ότι είχα περάσει πολύ δύσκολα. Και αν δεν τα είχα περάσει αυτά, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που έπρεπε να είμαι. Γι' αυτό έχω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα πράγματα. Διαφορετικά, θα είχα κολλήσει να είμαι αυτό το άτομο που ήταν τότε τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποια ήταν. Και τώρα, γαμώτο δεν με νοιάζει».

Τέλος, η Τζένιφερ Ανιστον βάζει τα πράγματα στην θέση τους μιλώντας για την μητρότητα: «Ναι, μπορεί να γίνω μητέρα κάποια μέρα, και αν το κάνω ποτέ, θα είμαι η πρώτη που θα το πω. Δεν επιδιώκω όμως τη μητρότητα μόνο και μόνο επειδή νιώθω ημιτελής κατά κάποιο τρόπο».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram από τα παρασκήνια της φωτογράφισης: