Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια

Το απίθανο hack για να «σβήσεις» την τσάκιση στα δερμάτινα sneakers

Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο Instagram βρήκαμε ένα τέλειο τρικ για να «σβήσεις» την τσάκιση που κάνει το δερμάτινο αθλητικό παπούτσι στο μπροστινό μέρος του.

Οι λόγοι που τσακίζουν τα δερμάτινα παπούτσια, ιδίως τα sneakers, στο μπροστινό μέρος είναι πολλοί και εξαρτώνται κυρίως από τον τρόπο που κάθεσαι στο γραφείο ή στο πώς περπατάς. Αυτές οι τσακίσεις είναι πιο εμφανείς στα λευκά δερμάτινα sneakers παρά στα μαύρα.

Εμείς βρήκαμε τον εύκολο τρόπο να εξαφανίσεις την τσάκιση για να γίνουν τα δερμάτινα sneakers σου σαν καινούργια. Αυτό που θα χρειαστείς ένα ένα πανί και ένα σίδερο. Ναι, σωστά διάβασες.

Το απίθανο hack για να «σβήσεις» την τσάκιση στα δερμάτινα sneakers

Υπάρχει ένα έξυπνο και εύκολο κόλπο για να αποχωριστείς την τσάκιση που δημιουργείται στα δερμάτινα αθλητικά παπούτσια κατά την χρήση τους. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να γεμίσεις τα αθλητικά παπούτσια με κάλτσες ή χαρτιά ώστε να μην είναι άδεια και να τοποθετήσεις ένα πανί στο μπροστινό μέρος τους. Μετά μπορείς να σιδερώσεις τα παπούτσια, αλλά να μην είναι η θερμοκρασία στο μάξιμουμ.

Δες το βίντεο και τα δερμάτινα αθλητικά παπούτσια θα γίνουν σαν καινούργια: