Χάιντι Κλουμ και Λένι

Η Χάιντι Κλουμ με την 18χρονη κόρη της -Ποζάρουν με εσώρουχα για καμπάνια της Intimissimi

Η 18χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, ακολουθεί τον δρόμο της μητέρας της στον χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία.

Η 18χρονη Λένι Κλουμ, κόρη της Χάιντι Κλουμ και του Φλάβιο Μπριατόρε ακολουθεί την καριέρα της μητέρας της και αυτή τη φορά πόζαραν μαζί για χάρη του brand Intimissimi.

Φορώντας τα δαντελωτά εσώρουχα της γνωστής εταιρίας, της οποίας global brand ambassador είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η μία πιάνει το χέρι της άλλης για χάρη του φωτογραφικού φακού, και απολαμβάνουν την επαγγελματική συνύπαρξή τους.

Η φωτογράφιση αυτή δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε τη Λένι Κλουμ με τη μητέρα της καθώς έκανε το πρώτο της εξώφυλλο μαζί της στην γερμανική Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου του 2021. Και από τότε έχουν ακολουθήσει πολλές φωτογραφίσεις όπου ποζάρουν μαζί.

Η Χάιντι Κλουμ με την 18χρονη κόρη της -Ποζάρουν με εσώρουχα για καμπάνια της Intimissimi

H 18χρονη Λένι Κλουμ πρωταγωνιστεί μαζί με τη μητέρα της, Χάιντι, στην καμπάνια της Intimissimi φορώντας εσώρουχα.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Λένι Κλουμ, είναι καρπός του έρωτα της Χάιντι Κλουμ με το πρώην αφεντικό της ομάδας της Renault στη Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε. Μάλιστα, η Κλουμ ήταν έγκυος στην Λένι, όταν χώρισε με τον Φλάβιο Μπριατόρε με αποτέλεσμα να την υιοθετήσει ο τραγουδιστής Σιλ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.

Η Λένι Κλουμ ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, η οποία έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και είναι μοντέλο.

Δείτε το βίντεο: