Η Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι μπέρδεψε τους followers της με μια φωτογραφία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Η Χάλι Μπέρι και ο σύντροφός της Βαν Χαντ έκαναν όλο το Internet να πιστεύει ότι παντρεύτηκαν με μια φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μοιράστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της που έμοιαζαν να είναι γαμήλιες.

Τους βλέπουμε σε ένα υπέροχο κτήριο, σε κάποιο τροπικό μέρος να φιλιούνται, ενώ είναι ξυπόλητοι και η Χάλι Μπέρι έχει στο κεφάλι της ένα στεφάνι από λουλούδια.

«Well…It’s official!», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν ότι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Όλοι έσπευσαν να τους ευχηθούν να ζήσουν. Όμως, η Χάλι Μπέρι επέστρεψε με μια δεύτερη φωτογραφία με τον αγαπημένο της γράφοντας ότι μάλλον κάτι πήγε λάθος.

«Είχαμε λίγη New Year’s Day fun. Οι άνθρωποι δεν κάνω swipe τόσο όσο νομίζαμε. Ευχαριστούμε για τις ευχές, όμως, άγγιξαν τις καρδιές μας. Είναι επίσημο, ότι το Internet δεν είναι ανίκητο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χάλι Μπέρι

Όσοι είχαν δει τη δεύτερη φωτογραφία, είδαν ότι έγραφε «It’s 2022»!, κάτι που δεν έκαναν όμως οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί την Πρωτοχρονιά.