Χώρισαν Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου

Χώρισαν Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από 10 χρόνια -Η ανακοίνωση για το διαζύγιο

Διαζύγιο για ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόουμπιζ. Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το 2013 στη Μύκονο και έγιναν ζευγάρι. Μετά από τέσσερα χρόνια έκαναν τον πολιτικό τους γάμο στο Γύθειο και ένα χρόνο αργότερα, στις 6/10/2018 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.

Εχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον εξάχρονο Μάξιμο και την τρίχρονη Σιέννα.