Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μπλε πουλόβερ

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ημίγυμνος και με τσιγάρο, αλά Μάρλον Μπράντο -Το σέξι throwback

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έιναι ένας άνδρας γοητευτικός και ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εντυπωσιάσει το κοινό του με τα αριστουργήματα -ταινίες και σειρές-που έχει δημιουργήσει και μάλιστα τώρα, όλοι μιλούν για τον... Μαέστρο του Mega. Το ταλέντο του να «πλέκει» σενάριο, χαρακτήρες και πραγματικότητα έχει θετικό αντίκτυπο στους θαυμαστές του και αυτό είνια κάτι που, αναμφισβήτητα τον κάνει τόσο αγαπητό και χαρισματικόκαλλιτεχνικά.

Μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr: «Υπήρξαν και εύκολες και δύσκολες φάσεις. Σε τόσο νεαρές ηλικίες εξάλλου, έχεις απόλυτη άγνοια κινδύνου. Από την μια απολάμβανα και από την άλλη μπερδευόμουν και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις και είχα την αγωνία να αποδείξω ότι αξίζω. Και όσο βίωνα μια επιτυχία, τόσο μεγαλύτερη γινόταν αυτή η αγωνία. »

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ημίγυμνος και με τσιγάρο, αλά Μάρλον Μπράντο

Εκτός του ταλέντου και της ποιοτικής δουλειά του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι και ένας άνδρας με στιλ, με υπέροχα χαρακτηριστικά και γοητεία, κάτι που αποδεικνύεται τόσο στις εμφανίσεις του, όσο και στις φωτογραφίες του στο Instagram.

Τώρα, η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη έφερε στο διαδικτυακό κοινό δύο φωτογραφίες από το παρελθόν, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να ποζάρει αλά Μάρλον Μπράντο στον φακό της.

Όπως ήταν λογικό, οι ακόλουθοί της σχολίασαν με τα πιο θερμά τους λόγια τα καλλιτεχνικά πορτρέτα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.