Η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με κοραλί μπικίνι ξαπλωμένη στο γρασίδι -Ανέμελη στον Θεολόγο

H Αλίκη Βουγιουκλάκη φορώντας ένα μαγιό σε κοραλί απόχρωση είναι ξαπλωμένη στον καταπράσινο κήπο του εξοχικού της στον Θεολόγο.

Στο προφίλ του δημοσιογράφου και συλλέκτη Χρήστου Κωνσταντίνου είδαμε μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με κοραλί μπικίνι, να διαβάζει ξαπλωμένη στον κήπου του εμβληματικού εξοχικού της στον Θεολόγο. Το κλικ ανήκει στον προσωπικό φωτογράφο της αξέχαστης σταρ, Κλειθένη.

Στη λεζάντα διαβάζουμε: «H Αλίκη Βουγιουκλάκη φορώντας ένα μαγιό σε κοραλί απόχρωση είναι ξαπλωμένη στον καταπράσινο κήπο του εξοχικού της στον Θεολόγο και διαβάζει ένα βιβλίο ενώ ο φακός του αγαπημένου της φωτογράφου και καλού της φίλου Κλεισθένη την απαθανατίζει.

Η αγαπημένη ηθοποιός λάτρευε το εξοχικό της και όποτε έπεφτε η χειμερινή αυλαία των θεατρικών της υποχρεώσεων πήγαινε κατευθείαν εκεί προκειμένου να ξεκουραστεί.

Κάτι που εκείνη την περίοδο είχε μεγάλη ανάγκη διότι η σεζόν 1971 - 1972 ήταν για την ίδια ιδιαίτερα φορτωμένη επαγγελματικά αφού εγκαινίασε το δικό της πια θέατρο. Το θέατρο Αλίκη άνοιξε τις πόρτες του ανεβάζοντας με μεγάλη επιτυχία το έργο του Γεωργίου Ρούσσου "Βασίλισσα Αμαλία" σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τον ίδιο να κρατάει και το πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλαι της Αλίκης.

Μεταξύ των ηθοποιών που συμμετείχαν ήταν οι : Μάνος Κατράκης, Σπύρος Καλογήρου, Νίκος Γαλανός, Χρήστος Καλαβρούζος. Μετά από πρόταση της Αλίκης, στις πρώτες παραστάσεις συμμετείχε και η Νόνικα Γαληνέα που στη μετά αντικαταστάθηκε από την Καίτη Πάνου.

Επίσης εκείνο το καλοκαίρι του 1972 γύρισε και την τελευταία της ταινία σε παραγωγή Φίνος Φιλμ. Ήταν το κοινωνικό δράμα "Η Μαρία της Σιωπής" σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη που έκανε πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου του 1973.

Με αυτή την ταινία η ηθοποιός που λατρευτηκε όσο καμία άλλη αποχαιρέτησε εκείνη την χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου».

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με κοραλί μπικίνι: