Αντιγόνη Κουλουκάκου/Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης για το Bovary,gr

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φωτογραφίζει τη μητέρα της -Δείτε πόσο μοιάζουν

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της στο Instagram.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, γνωστή και ως, Ιουλία, από τη σειρά του Mega «Γη Της Ελιάς» διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς έφερε πρόσφατα στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο.

Συχνά βλέπουμε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα, στο Instagram προφίλ της καθώς διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ.

Αυτή τη φορά φωτογράφησε τη μητέρα της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φωτογραφίζει τη μητέρα της

«Η μητέρα μου είναι πολύ όμορφη γυναίκα, αριστοκρατική, με πράσινα μάτια -δεν τα πήραμε ούτε εγώ ούτε ο αδελφός μου, ευελπιστώ να τα πάρει το παιδί μου» είχε πει μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Κουλουκάκου στη συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στο Bovary και τη Μυρτώ Λοβέρδου και συνέχισε:

«Οι δικοί μου γονείς δεν έλεγαν ψέματα αλλά δεν έλεγαν εύκολα την αλήθεια, κουκούλωναν πράγματα. Εγώ δεν είμαι αυτής της ιδιοσυγκρασίας. Τελικά οι γονείς μου χώρισαν, πήραν διαζύγιο κι εμείς συνεχίσαμε να είμαστε μια χαρά. Δεν είχαμε ποτέ αυτό το κόλλημα να είναι μαζί για να κρατηθεί η οικογένεια -με κάποιο φιλελεύθερο τρόπο μας το είχαν περάσει ή πολύ γρήγορα είχαμε αντιληφθεί ότι δεν μας ανήκουν και ούτε εμείς ανήκουμε στους γονείς μας. Η μητέρα μου ήταν και μητέρα και πατέρας για μας. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, μποέμ, που έζησε την ζωή του όπως την ήθελε. Εμείς δεν καταλάβαμε ποτέ τίποτα γιατί υπήρχε η μαμά».