Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα με wide-leg τζιν και μακρύ παλτό έκανε το τέλειο all day look για την πόλη

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφήθηκε με ένα πολύ στιλάτο look και δίνει έμπνευση για το ντύσιμο στο κρύο.

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφήθηκε σε έξοδό της με ένα στιλάτο και casual look, το οποίο είναι ιδανικό για τις χειμωνιάτικες βόλτες στην πόλη. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός φορούσε ένα wide-leg τζιν, το οποίο αποτελεί μια από τις πιο δυνατές τάσεις στη μόδα αυτή τη στιγμή, αφού την επιλέγουν φανατικά τα κορίτσια της μόδας, τη λατρεύουν οι Γαλλίδες και οι Σκανδιναβές και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.

Η Βάνα Μπάρπα συνδύασε το wide-leg τζιν της με ένα μπλε πλεκτό με ψηλό λαιμό, αλλά και με τα κατάλληλα παπούτσια, τα οποία είναι δίπατα και chunky. Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο άρθρο, τα wide-leg παντελόνια είναι η ιδανική ευκαιρία για να φορέσετε τα πιο chunky και oversized παπούτσια σας για δύο λόγους: πέρα από το ότι πολύ στιλάτα και κάνουν statement, προστατεύουν τα μπατζάκια του παντελονιού από το να σέρνονται στο έδαφος.

Ολοκληρώνοντας το σύνολό της, η Βάνα Μπάρμπα φόρεσε ένα maxi παλτό -το οποίο είναι επίσης τάση αυτόν τον χειμώνα και φτάνει μέχρι τον αστράγαλο- σε μια classy navy blue απόχρωση.

Δείτε την εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση, η Βάνα Μπάρμπα έχει πει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr: «Εγώ ήμουν καταραμένη. Η ομορφιά σ΄ αυτή τη χώρα, που γέννησε την ομορφιά, είναι κατάρα. Με στιγμάτισε, μου έκανε ζημιά, με αδίκησε. Δεν με δέχτηκε ποτέ κανείς σε καλή παράσταση. Εκρυβα την ομορφιά μου, έβαζα μαύρα, μπας και με δουν σαν ηθοποιό. Κι όταν είχα μία σοβαρή πρόταση από τον Μιχάλη Κακογιάννη για αρχαίο δράμα (να κάνω την Ελένη), φοβήθηκα πως θα μου ρίξουν ντομάτες. Οι χορτάτες γυναίκες δεν μεγαλώνουν δύσκολα. Οταν έχεις ζήσεις απίστευτους έρωτες, δόξες, όταν έχεις θαυμαστεί, μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς τις αλλαγές σου. Μπορείς να αντέξεις το βλέμμα του άλλου που λέει “πως ήταν και πως έγινε…”. Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, δεν μπορείς. Φυσικά και δέχομαι τέτοια βλέμματα. Στα τριάντα περνούσα και έτρεμε η γη».