ο πρίγκιπα Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα με knee -high μπότες και κυπαρισσί παλτό -Κομψή σε νέα της δημόσια εμφάνιση

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος ο τρίτος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση και αυτή δεν ήταν άλλη από την εμφάνισή τους στο Dunfermline, στη Σκωτία.

Το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Σκωτίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο και μάλιστα πλήθος κόσμου περίμενε σε ουρά ώστε να δει από κοντά τον βασιλιά Κάρολο και τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα.

Η βασιλική σύζυγο με knee -high μπότες και κυπαρισσί παλτό

Στην εμφάνισή τους αυτή, η βασιλική σύζυγος γοήτευσε με τη στιλιστική της επιλογή. Επέλεξε ένα ζεστό παλτό σε κυπαρισσί απόχρωση με γιακά σε μπλε χρώμα ενώ μέσα από αυτό φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με βολάν και ένα αμάνικο φόρεμα.

Τα χρυσά κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει ήταν διακριτικά ενώ τα μαύρα γάντια της, αφενός την προστάτεψαν από το κρύο, αφετέρου απογείωσαν το look της.

Η βασιλική σύζυγος κράτησε μια κομψή μικρή δερμάτινη τσάντα, στην ίδια απόχρωση με το παλτό της ενώ εκείνο που ενθουσίασε ήταν οι μπότες της.

Οι knee -high μπότες της από καφέ δέρμα με τη λευκή ραφή να ξεχωρίζει έδωσαν άλλον αέρα στην εμφάνισή της και μάλιστα είναι ένα άνετο και κομψό ζευγάρι μπότες που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και σε βασιλικές εκδηλώσεις.

Φωτογραφία: Getty