Η Βίκυ Καγιά με total white

Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 17 ετών, σε εξώφυλλο περιοδικού με ‘50s φινέτσα -Το throwback της ημέρας

Η Βίκυ Καγιά έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στο μόντελινγκ με το ξεκίνημά της σε πολύ μικρή ηλικία.

Η Βίκυ Καγιά μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών και μετρά συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brands, μεταξύ αυτών και οι οίκοι Chanel, Valentino, Christian Dior και άλλοι.

Σήμερα, η Βίκυ Καγιά συνεχίζει τις fashion συνεργασίες της, σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σε editorials και φωτογραφίσεις.

Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 17 ετών, σε εξώφυλλο περιοδικού

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες είναι 17 ετών και κάνει ένα από τα επιτυχημένα της εξώφυλλα. Το περιοδικό αναγράφει την ημερομηνία στα δεξιά του τεύχους και αυτή δεν είναι άλλη από τον Μάιο του 1995.

Με ‘50s διάθεση και σγουρά μαλλιά ο φακός την αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο για χάρη του περιοδικού ELLE και, ενώ στα φωτογραφικά καρέ είναι μόλις 17 ετών ο χρόνος φαίνεται σαν να σταμάτησε εκεί. Η Βίκυ Καγιά παραμένει πανέμορφη με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αναλλοίωτα στο πέρας των ετών.

Τη βλέπουμε σε μια φωτογραφία να ποζάρει μπροστά από ένα αυτοκίνητο φορώντας ένα πουά μαύρο φόρεμα ενώ σε άλλη, κοιτώντας επιβλητικά την κάμερα και φορώντας ένα λευκό φλοράλ φόρεμα φέρνει τον αέρα της δεκαετίας του ‘50 στο σήμερα.

Φωτογραφία: Instagram/@ vickykaya_
 Φωτογραφία: Instagram/@ vickykaya_