Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά με φλοράλ μπικίνι σε φουσκωτό ζει το καλοκαιρινό όνειρο στο Μεγανήσι

Η Δανάη Παππά απολαμβάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη και οι δύο τους βρίσκονται στο Μεγανήσι.

Η Δανάη Παππά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου τη βλέπουμε σε δύο φωτογραφίες να χαμογελά ξέγνοιαστη σε ένα φουσκωτό. Η ίδια φοράει ένα πολύχρωμο μπικίνι και ένα μαύρο κοντό σορτς, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αχ..επιτέλους καλοκαιράκι».

Η Δανάη Παππά έχει μια πολύ καλή σχέση με τη γυμναστική. «Το fitness στην καθημερινότητά μου το θεωρώ αναγκαίο… και επειδή οι δικαιολογίες είναι το εύκολό μας εμπόδιο, αποφάσισα να αφιερώνω πλέον μία ώρα σε μένα. Ξεκίνησα Pilates, που με συνδέει με τον χορό -οι χορευτές το χρησιμοποιούν για αποκατάσταση-, και personal training σε ανοιχτό γήπεδο, κάνοντας ασκήσεις με το βάρος του σώματός μου. Όταν γυμνάζομαι, νιώθω ότι κάνω κάτι για τη Δανάη, τα έχω καλά με εμένα. Αν δε σε αγαπάς, δε θα σε αγαπήσει κανένας άλλος. Πρέπει να εκπέμπεις από μέσα σου το φως» είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.

Η Δανάη Παππά, λοιπόν, πόζαρε με μπικίνι και οι χιλιάδες followers της δεν παρέλειψαν να της αφήσουν like και σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης, ο οποίος τη ρώτησε με χιούμορ αν πωλείται το φουσκωτό στο οποίο βρισκόταν η Δανάη Παππά, με την ηθοποιό να του απαντά με κεφαλαία γράμματα «ΟΧΙ».

Δείτε τη Δανάη Παππά με μπικίνι:

@danouuz
@danouuz