Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά με πουά φόρεμα και κίτρινες γόβες έκανε το look που θα ζήλευε κάθε Γαλλίδα

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα post στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με πουά φόρεμα και κίτρινες γόβες.

Το πουά μας μεταφέρει σίγουρα σε άλλες εποχές και έχει μια νότα νοσταλγίας, αφού το είδαμε κυρίως στα 50s και 60s, έχοντας αποκτήσει τον χαρακτήρα του vintage. Το είδαμε, ωστόσο, να κάνει τεράστιο come back στα 90s και έκτοτε καθιερώθηκε ως κλασικό. Ένα polka dot φόρεμα ή μια φούστα με μικρό πουά θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι, αφού θα σας κάνει να δείχνετε κομψή χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα.

Έτσι, λοιπόν, υιοθετώντας τη διαχρονική τάση που λατρεύουν οι Γαλλίδες και πάντα υιοθετούν την άνοιξη, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα αέρινο και θηλυκό πουά φόρεμα, το οποίο ανέδειξε τόσο το ανέμελο ανοιξιάτικο στιλ όσο και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Σε γραμμή shirt dress και με ζώνη που τονίζει τη μέση, το πουά φόρεμα της Φαίης Σκορδά είναι ό,τι πρέπει για την εποχή και χαρίζει ανεπιτήδευτο στιλ και κίνηση στο σύνολο.

Μάλιστα, παίζοντας με τα χρώματα, η Φαίη Σκορδά συνδύασε το πουά φόρεμά της με ένα ζευγάρι γόβες σε απόχρωση που ξεφεύγει από τις κλασικές του μαύρου και του λευκού. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι κίτρινες γόβες, προτείνοντας κάτι ανοιξιάτικο και ενδιαφέρον για τη σεζόν -εναλλακτικά δοκιμάστε να φορέσετε το ασπρόμαυρο πουά φόρεμά σας με κόκκινες γόβες, που θα κάνουν ωραία αντίθεση.

Δείτε τη Φαίη Σκορδά με πουά φόρεμα και κίτρινες γόβες:

@fayskorda
@fayskorda
@fayskorda