Φωτογραφία: Instagram

Η Φιλαρέτη Κομνηνού αποχαιρετά το καλοκαίρι με φωτογραφίες από την Αντίπαρο

Η γνωστή ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε φέτος στην Αντίπαρο και είπε «αντίο» στο καλοκαίρι.

Νοσταλγώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές αποχαιρέτησε την πιο χαλαρή εποχή του χρόνου η γνωστή ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με μερικές από τις πιο ανέμελες στιγμές που έζησε φέτος στην Αντίπαρο και έγραψε στη λεζάντα: «Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι!». Οι θετικές αντιδράσεις ήταν εκατοντάδες από τους ακολούθους της και πολλοί φίλοι της της έγραψαν σχόλια αγάπης και θαυμασμού αλλά και ευχές για το φθινόπωρο που έρχεται.

Εκτός από τη διάθεση της, ανέμελο ήταν και το στιλ της στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε. Κομψό και αέρινο το φόρεμα που φορούσε ήταν σε απόλυτη αρμονία με το μπλε και το λευκό του Αιγαίου. Ένα γαλάζιο πουκάμισο, ένα μαντήλι για τα μαλλιά και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου συμπληρώνουν το look της όχι μόνο όσο στέκεται πλάι στη θάλασσα και όσο διασχίζει τα κύματα αλλά και στη σκιά της αυλής της.  

Δείτε την ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού: