Η Βάνα Μπάρμπα με jeans και πουκάμισο

«Πόσο άδικος είναι ο χρόνος καμιά φορά» -Η Βάνα Μπάρμπα κάνει αναδρομή στο παρελθόν και ποστάρει φωτό από τα 90s

H Βάνα Μπάρμπα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της, τότε που ήταν το sex symbol την δεκαετία των 90s και μίλησε για τον χρόνο.

Δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της για τις ανάγκες κάποιου περιοδικού, όπου βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή Harley Davidson φορώντας ένα δερμάτινο biker jacket. «Πόσο άδικος είναι ο χρόνος καμιά φορά...αλλά άμα είσαι χορτάτος μπορείς και να μην τον φοβηθείς. Πράγμα δύσκολο!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Όμορφη, με μία ιδιαίτερη μεσογειακή ομορφιά, με σωματότυπο που λάτρευαν οι άντρες, η Βάνα Μπάρμπα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε το απόλυτο θηλυκό, το sex symbol της Ελλάδας. Πόζαρε στα περισσότερα εξώφυλλα των περιοδικών την δεκαετία των 90s και ήταν η βασίλισσα του lifestyle.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram απέσπασαν πολλά σχόλια από τους followers, οι οποίοι την αποθέωσαν για την ομορφιά της.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Η Βάνα Μπάρμπα έχει μιλήσει στη BOVARΥ και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Εγώ ήμουν καταραμένη. Η ομορφιά σ΄αυτή τη χώρα, που γέννησε την ομορφιά, είναι κατάρα. Με στιγμάτισε, μου έκανε ζημιά, με αδίκησε. Δεν με δέχτηκε ποτέ κανείς σε καλή παράσταση. Εκρυβα την ομορφιά μου, έβαζα μαύρα, μπας και με δουν σαν ηθοποιό. Κι όταν είχα μία σοβαρή πρόταση από τον Μιχάλη Κακογιάννη για αρχαίο δράμα (να κάνω την Ελένη), φοβήθηκα πως θα μου ρίξουν ντομάτες. Μου το είχαν περάσει. “Ελα μωρέ την Μπάρμπα θα πάρουμε”. Όταν γεννηθείς άσχημη μπορείς να γίνεις πιο εύκολα αποδεκτή σαν καλή ηθοποιός. Εκανα πολλές φωτογραφίσεις, εξώφυλλα. Ημουν έναν προϊόν που αντιπροσώπευε τον ερωτισμό. Κάποιοι έβγαλαν λεφτά. Κι εγώ, όχι τόσα. Επαιξα αυτό το κομμάτι, είχα μια δοξασμένη ζωή. Ηταν όμορφο, δεν το μετανιώνω. Αλλά ήταν κι η εποχή πιο αθώα»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και τότε για τις χορτάτες γυναίκες και έχει δηλώσει: «Οι χορτάτες γυναίκες δεν μεγαλώνουν δύσκολα. Οταν έχεις ζήσεις απίστευτους έρωτες, δόξες, όταν έχεις θαυμαστεί, μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς τις αλλαγές σου. Μπορείς να αντέξεις το βλέμμα του άλλου που λέει «πως ήταν και πως έγινε...». Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, δεν μπορείς. Φυσικά και δέχομαι τέτοια βλέμματα. Στα τριάντα περνούσα και έτρεμε η γη».