Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα δέχτηκε κύμα αγάπης από τους followers της μετά από ένα κακόβουλο σχόλιο

Η Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει το καλοκαίρι κάνοντας διακοπές στην Πάρο.

Πρόσφατα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα, όπου την προσοχή τράβηξε το καλλίγραμμο σώμα της.

Τα likes και σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της έπεσαν «βροχή». Ωστόσο ένα αρνητικό σχόλιο, το οποίο μάλιστα ήταν από γυναίκα, προκάλεσε αντιδράσεις και οι περισσότεροι followers της Γωγώς Μαστροκώστα έσπευσαν να την υποστηρίξουν με την ίδια να απαντάει με emoticons αγάπης. 

«Καλέ, πώς είναι;» σημείωσε μια γυναίκα κάτω από τη φωτογραφία της γυμνάστριας με ολόσωμο μαγιό. Αμέσως οι αντιδράσεις ήταν αρκετές με μια γυναίκα να δίνει την πιο τέλεια απάντηση: «Οι νικήτριες γυναίκες είναι ένα τσικ πιο όμορφες».

Η Γωγώ Μαστροκώστα δέχτηκε κύμα αγάπης από τους followers της μετά από ένα κακόβουλο σχόλιο

Στην νέα καλοκαιρινή πόζα της Γωγώς Μαστροκώστα από τις διακοπές της στις Κυκλάδες οι περισσότεροι followers την αποθέωσαν για το καλλίγραμμο σώμα της. Ωστόσο ένα αγενές και ατυχές σχόλιο από μία γυναίκα για την εμφάνιση της Μαστροκώστα με μαγιό στην παραλία ήταν η αφορμή για να δεχτεί η γυμνάστρια ένα μεγάλο κύμα αγάπης από τους θαυμαστές της.

Ενώ όλοι στάθηκαν στο πόσο υπέροχη παραμένει, κάποιοι θέλησαν να της κάνουν κριτική. Και έτσι πολλοί από τους followers υπενθύμισαν σε κάποιους κακόβουλους τον αγώνα που έδωσε για τον καρκίνο του μαστού.